Szeretnék Szegedre költözni, de jogos ez a félelmem?
Ne toljatok le, ha butaságot kérdezek, laikus vagyok, de...
Mindig is vágytam Szegedre, most már van rá lehetőségem, tervezek odaköltözni. Viszont félek ettől a menekült helyzettől, hogy olyan közel van a határhoz, meg annyit lehetett hallani Röszkéről is... Biztonságos lesz vajon Szeged a jövőben is?
"Azt tapasztaltam, amíg jobberpatkány vagy, anyádat is utálni fogod.
A válaszomban benne van a tennivalód is. LEhetnél jó ember is... Először is ne kérdezz, iratkozz be egy rendes szakmunkásba, ne fogadj el pénzt többé oroszoktól.
Válj emberré."
Jujj de kemény ballerdroid itt valaki! :D
Nálad is kimaradhatott a kisegítő suli....
Kérdező.
Kérlek szépen ne vedd be a kormánypropagandát.
A menekültek csak áthaladtak Magyarországon és alig maradt itt valaki. A déli határon meg ott van egy hatalmas kerítés katonákkal.
Egyébként ez nem úgy van mint a gyűrűk urában, hogy meglát a menekült és már rántja is elő a lándzsát hogy megöljön és kiraboljon........
Statisztikailag kb tízezerszer nagyobb az esélye annak, hogy elüt az autó mint, hogy valaha megtámadjon egy menekült, pláne Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!