Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nektek nem hiányoznak a...

Nektek nem hiányoznak a rokoni kapcsolatok?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem mikor kicsi voltam és rendszeresen találkozott az összes család. Ünnepnapokon szül.napokon, stb. Felhívtuk egymást telefonon ki hogy van? Majdnem egész nyáron együtt lógtunk. Ennek már 20 éve. Az én családom senkivel se tartja már a kapcsolatot, karácsonykor se. Másoknál is így van?
2017. jan. 3. 12:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Nekem egyáltalán nem, mert sosem kötődtem hozzájuk, minden találkozás nyűg. Nem tartom szentnek a vérségi köteléket, senkit nem találok csak azért érdekfeszítőnek, mert állítólag van valami genetikai közünk egymáshoz. A rokonait - legalábbis a felmenőket - nem válogathatja meg az ember.
2017. jan. 3. 23:34
 12/14 anonim válasza:
Ez attól függ mennyire vagyunk kötődőek. Mi egy nagyon összetartó nagy család vagyunk, és már több éve mindig együtt vagyunk ilyen ünnepekkor. A te esetedben, akkor ez nem így van. És ha hiányzik neked ez, akkor tegyél érte.
2017. jan. 4. 16:02
 13/14 Metionin ***** válasza:
Nem. Sosem volt ilyen rokonlátogatós, egymáshoz járós családom, ami azt illeti, normális családom sem. A rokonaim közül akiket ismerek, mind bunkó és eszem ágában sem lenne bármiféle kapcsolatot fenntartani velük.
2017. jan. 4. 19:46
 14/14 anonim válasza:
Nem hiányoznak, mivel folyton együtt vagyunk, szerencsére nagyon jó a kapcsolatunk. Mamámékkal szinte egyutt lakok,és anyum, nénikém is hetente min. egyszer. A többi családtag pedig ott lakik a faluban, úgyhogy akárnelyik rokonomat akarva-akaratlanul látom naponta :D
2017. júl. 5. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!