Én vagyok a bunkó? (hosszú lesz)
OK, akkor ezek szerint a párodnak más a véleménye a családja viselkedéséről, mint neked. Ha ebből már régebben is volt probléma, akkor ezt előre meg kell beszélni.
Lehetséges megoldások:
1. Nem hívjátok meg az olyan rokonokat huzamosabb időre, akik nem tudnak kulturáltan viselkedni.
2. A párod figyelembe veszi az igényeidet és leállítja a problémás vendégeket.
3. Te leszel toleránsabb és rájuk hagyod a rendetlenséget addig, amíg nálatok vannak, ha ez nem túl gyakori alkalom.
Nálunk volt példa mindegyik megoldásra különböző helyzetekben.
Most ejszaka elmondtam neki, h rosszul esett, h nem allt ki mellettem, és elmagyaraztam, h mi nem tetszett, mert ő szerinte nekem mas bajom van, és rajtuk vezettem le.
Érdekes egyebkent, haragszik ram, de elmult ket este is kozeledett szexualisan, amit elutasitottam. Mondtam neki, amig ezt nem beszeljuk at, nekem nem megy.
Lehet, h ő ezeket a viselkedeseket nem latja problemanak, viszont ő sosem viselkedik hasonloan.
Igazad van, meg fogom vele beszelni, ha vmi nem tetszik, neki szolok, de akkor tegyen is vmit.
A rendetlensegen egyebkent nem akadtam fenn, ez ezzel jar, ennyi ember 2 szobaban.
Ők illetlenul viselkedtek, nem hagytak pihenni. Nem vendegkent viselkedtek.
Parom edesanyja epp tegnap magyarazta ezt a kislanynak, akit hozott, h vendegsegben nem zavarjuk a vendeglatot. Ő 10eves. Leultethetne a 40eves rokont is...
A rokonokat sajnos nem lehet megválogatni, de az a fontos, hogy a párod nem viselkedik úgy, mint a családtagjai:).
Régebben nálunk néhány rokon még azt is megengedte magának, hogy rágyújtott a lakásunkban, pedig én pl sosem dohányoztam, a párom is csak házon kívül. Mivel évente 1x jöttek, nagy nehezen túléltem, pedig nagyon szenvedek a dohányszagtól. Ennyire nem kell toleránsnak lenni, de ha ritkán jönnek, az még szerintem belefér a békesség kedvéért, hogy kicsit zajosak.:)
Biztos nem turtem volna h dohanyozzanak! :o
Nem tudom, én magambol indulok ki, ha vendegsegben vagyok, az ottani szabalyok ervenyesek, és igyekszem úgy viselkedni, ne jelentsek problemat.
És peldaul soha nem rendelnem meg a legdragabb kajat az etlaprol, akkor sem, ha a vendeglato utalvannyal fizet...
Na mindegy, még duhongok par napig, sajnos nehezen viselem az ilyen embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!