Miért szólogatnak be a rokonok? Miért jó ez nekik?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. Tudja rólam az egész rokonság, hogy elég antiszociális és önbizalomhiányos vagyok, kevés barátom van.
A szüleim testvérei mind népszerű, társasági emberek, és a családjaik is olyanok. Ezek mindig kötekednek, hogy hol voltál, mit csináltál, voltál-e bulizni, miért nem voltál, van-e csajod, mikor lesz már, jártok-e inni a haverokkal, miért voltál otthon, és ezt élvezik, hogy zavarba hozhatnak, és rossz érzéseket kelthetnek bennem.
A szüleim persze tiltják, hogy kiosszam őket, hogy foglalkozzanak magukkal...
2017. jan. 1. 14:50
11/14 anonim válasza:
Akármennyire gyűlölöm én is ezeket a kérdéseket, mégis mi mást kérdezzenek?
Az emberek 90%-nál természetes dolog a társasági élet, bulizás, párkapcsolat. Nem ők tehetnek róla hogy mi elb..szott antiszociálisak vagyunk.
12/14 anonim válasza:
Itt jelenleg 7 941 320 kérdés van. Hát válasszanak egyet.
13/14 anonim válasza:
Beszélgetésnek hívják az ilyesmit, amit a rokonaid próbálnak veled folytatni. Mondjuk nyilván nehéz nekik, mert jószerivel veled semmi olyasmi nem történik, ami nekik érdekes; igazából még az se érdekli őket, hogy becsajoztál-e már, csak sztorizási alapanyagként, kiindulópontként használják. Majd felnősz, és nem fogsz ráérni ilyen hülyeségekre.
14/14 A kérdező kommentje:
Szidjatok már le, légyszi...
2017. jan. 2. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!