Rokonok legalább telefonon oda szolna, látogatás elött?
Két hónapja költöztem a páromhoz. Nekem nincs tesvérem így nem tudom, hogy csak engem zavar, vagy nem is átlagos viselkedés amit ezek csinálnak.
Öten vannak testvérek, és bejeltés nélkül jönnek, a szülök és nagyszülök is. Párom szerint náluk ez van, ha mi megyünk a szüleihez vagy a testvéreihez ő sem szokott elötte telefonálni vagy csak ritkán.
Engem nagyon zavar!
Vannak ilyen furcsa családok. Van a furcsa 1. akik tényleg szeretik is egymást és a világ legtermészetesebb dolga, hogy napi szinten kapcsolatot tart mindenki mindenkivel és kitérnek a székelésre is, ki mikor mennyit vonatkozásban. Van furcsa 2. akik amúgy rühellik egymást, de ilyen villámlátogatásokat tartanak, mert hát kell, és legyünk túl rajta. Furcsa 3. diplomatikusan megegyeznek ki mikor hova megy de igazából nekik is teher ez a találkozgatás és a kibúvókat keresik. Aztán van az a kategória is, aki kevesebb embert szeret/visel el szívesen, mint ahány (akár közeli) családtagja van. Én az utóbbi vagyok nekem ez a nem furcsa. ;)
Próbálhatod jelezni hogy jó lenne valami telefonálgatás mielőtt beesnek. Nem azért vagy így ezzel a dologgal, mert nincs testvéred, hanem mert zavaró. Illetve ha arról is lenne szó, hogy téged így neveltek/te így vagy ezzel az is teljesen mindegy a lényeg, hogy zavar és ez ellen valakinek tennie kell.
Nekem van testvérem, de mindig odaszólunk telefonon, hogy alkalmas-e.
Engem is nagyon zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!