Rokonok legalább telefonon oda szolna, látogatás elött?
Két hónapja költöztem a páromhoz. Nekem nincs tesvérem így nem tudom, hogy csak engem zavar, vagy nem is átlagos viselkedés amit ezek csinálnak.
Öten vannak testvérek, és bejeltés nélkül jönnek, a szülök és nagyszülök is. Párom szerint náluk ez van, ha mi megyünk a szüleihez vagy a testvéreihez ő sem szokott elötte telefonálni vagy csak ritkán.
Engem nagyon zavar!
22-es, igaz, nem a nap 24 órája szexről szól. Ezer más is lehet. Mondjuk, éjszakából éjszakába megyek dolgozni. Inkább aludnák, mint tesóval beszélgessek. Vagy bármit dolgozok itthon. Eldobni, mert vendég jött, stb. Na és van, hogy csak úgy egyedül szeretnék lenni.
Nekem saját családom, párom van, ne legyen már átjáróház a lakásom. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem a rokonokat, barátokat. Viszont, az én magánéletem, nem róluk szól.
Aki meg előbbre helyezi, aput, anyut, tesót, stb a párjánál, az ne akarjon párt magának.
23!
Megegyszer : ha nem érsz rá, nem kell beengedni. Ez lenne a lényeg.
Nem derült ki számomra, hogy bejelentés nélkül jönnek vagy be is jönnek? Tehát ha pl. van kulcsuk és simán benyitnak, mert náluk ez a szokás - na, ezt nem viselném túl jól.
Nekem nincs testvérem, de a páromnak például van egy bátyja és bizony náluk is így szokás. Volt olyan, hogy a párom szüleinél voltunk és ott is aludtunk, sőt olyan is, hogy a szülők elutaztak és mi ketten vigyáztunk a házra és a kutyákra, a párom bátyja pedig simán bejött szó nélkül, mert így szokta meg. A párom szobájába is simán benyitott, hát, mindenki meglepődött...
Nálunk máshogy van, anyukámnak is van kulcsa a lakásomhoz de mindig ideszól előtte, hogy alkalmas-e.
Mi nem szoktunk egymásnál mindig bejelentkezni. Szülőkkel, testvérekkel, barátokkal. Ha arra járnak miért ne állnának meg 5 percre beköszönni vagy megnézni a gyereket? Nekem fura lenne ha nem tennék. Nem kell ilyenkor hétfogásos lakomát tenni eléjük, egy pohár vizem meg csak van.
Szex irányába nagyon elment a beszélgetés... Van persze, hogy rátörnek napközben is az emberre a vágyak, de ilyen erővel ne hívjak senkit fel napközben, postás, díjbeszedők ne járkàljanak, ne szóljak a szomszédnak ha ég a háza? Mindenki él nemi életet megértik, ha nem megyünk ki vagy pár percet várni kell. Még anyós is. Nem csinálok ilyenekből gondot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!