Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek ez pofatlansag lenne?

Szerintetek ez pofatlansag lenne?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy rokonunk, akivel nem vagyunk tul joban, es akirol kiderult, hogy rakos es arulja a malacait aron alul. Nekunk is jol jonne par malac. Pofatlansag lenne toluk parat venni?

2016. dec. 29. 16:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%
Jelenleg Magyarországon a rák ingyenes kezelése akár egy kisebb ház ára lehet. Kezdve onnan, hogy miután kiderült, a daganat rosszindulatú, hónapokkal későbbi időpontot kap az ember műtétre, de amint átcsúsztatsz egy tömött borítékot, rögtön lesz hely varázsütésre egy héten belül... befejezve azzal, hogy a kemónál odasúgják a nővérkék, hogy hát mindketten, minden alkalommal 1-1 ezrest szoktak kapni. Számold össze. Akinek nincs azonnal készpénze, ott döglik meg, mire rákerül a sor. Ha van egy csepp lelkiismeretetek, akkor ezen most nem nyerészkedtek. Vegyetek tőle rendes áron, vagy ne vegyetek semmit, de valaki rosszindulatú daganatából hasznot húzni, aki a rokonod, AZ UNDORÍTÓ.
2016. dec. 29. 18:11
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom azért árulják áron alul,mert sürgősen el akarják adni.Miért lenne pofátlanság,ha megvennétek?

Nyilván ahogy írták a többiek, ha tudsz adj érte többet,ezzel is segítve őket. De szerintem már az is jó,ha megveszed őket, okkal árulják.

2016. dec. 29. 18:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Miért szeretne hasznot húzni?

Én úgy vélem, hogy inkább kisegíthetné, hiszen a rokonnak pénzre van szüksége, a kérdezőnek pedig malacokra.

Nem igazán értem, hol van ebből a haszonhúzás.

Ha nem lenne rákos, és árulná őket mégis, akkor is megvenné.

Csupán feltételezés, hogy "gondolom azért, mert beteg..."

Szóval, talán én látom rosszul, mégis a személyes véleményem az, hogy nem lenne pofátlanság.

Inkább a rokonhoz menjen a pénzetek, akinek tényleg kell, mint egy idegennek.

Mert nem, ilyen alapon egyáltalán nem rosszindulatú a cselekedeted.

2016. dec. 29. 20:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha úgy álltok neki, hogy "hallottuk, hogy rákos vagy, ezért áron alul adsz el malacokat, kéne nekünk is pár...", úgy kicsit hülyén jönne ki a szitu, de ha csak simán rákérdeztek, hogy mennyi a malac, azzal nincs semmi baj. Nektek malac kell, neki van eladó, kereslet-kínálat, ez nem egy bonyolult dolog.
2016. dec. 30. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!