Hogy dobjam ki?
Figyelt kérdés
Lehet durva kerdes de nem szeretnem hogy itt legyen a nagybatyjam.Korulbelul ket hete megjelent itt nalunk,egesz nap iszik,lakasa,allasa nincs es nem is keres.(apa biztos kidobta volna ha meg el) Egesz nap alszik es ha eppen ebren van a nagymamamat(az o edesanyja) becsmerelei h 88 eves es milyen hulye,nem tud semmit, a ku**a anyjat. Szenteste is leitta magat, ugyanezt eljatszotta,anyukamat meg is uti talan ha nem vagyok ott. Mindennek lehordott minket, nem erunk semmit a joedes anyukankat es o holnap elmegy(persze itt alszik a heveron)Nem itt van a bejelentett lakcime. Hogy dobathatom ki a rendorokkel vagy anelkul ,hogy kesobb ne artson senkinek a csaladbol? Nem szeretnem tobbet latni.2016. dec. 25. 16:21
1/11 A kérdező kommentje:
Ja igen , nagymamam es en vagyunk a haz tulajdonosai.Mit tegyrk ha nagymamam nem akarja elengedni amikor kidobatnam?
2016. dec. 25. 16:23
2/11 anonim válasza:
Ha tintás, hívj rá mentőt. Azok lerendezik, ne félj. Aztán meg ne engedd be.
4/11 anonim válasza:
Hármaska, fejtsd ki bővebben ezt a baromságot!
5/11 anonim válasza:
Ha józan, nyújtsd be neki a számlát a lakhatásért, kosztért, csak nem gondolja, hogy a két véreres szeméért kötelesek vagytok neki tűrni. Mondd meg neki, ha nem megy el magától, keresel a polg. hivatalnál segítséget magánlaksértés miatt, de akkor egybehangzóan kell vele közölni, hogy nem vendég, nem kívánatos személy.Kulcsot ne adjatok neki! Ha meg hőbörög bebocsájtásért, akkor valóban, a rendőrséget kell rá kihívni.De ha a mamád nem akarja kiutasítani, addig nyeregben érzi magát.
6/11 anonim válasza:
Én személy szerint az első anyázásnál vágtam volna úgy ki hogy homlokkal veszi le a szembeszomszéd kerítését. Alkoholistával szemben nincs pardon, ha hagyod akkor rátelepedik az életedre.
7/11 anonim válasza:
A hármas arra gondolt valószínűleg, hogy a nagymama nem akarja kidobni, így halott ügy.
8/11 anonim válasza:
Addig szívasd amíg mozog!Csessz ki vele minden legetséges módon!Gyerekes,de hatékony.Good Luck!Am a Te anyud is odakoltozhetne;)
9/11 anonim válasza:
Juj bocs ezt nem ide akartam.Sorry😂😂😂
10/11 anonim válasza:
kivágnám mint macskát foschni b+..nem vágom minek vársz vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!