Na most mivel dobjam fel?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Munkát keresek, nem nagyon találok, pedig már bármit elvállalnék. A barátommal pár hónapja szakadt meg a kapcsolatunk, nem ő hiányzik, hanem h legyen valakim. Felőröl a munkakeresés, h "senkinek sem kellek" pedig úgy dolgoznék. Tudom h ezzel rengetegen vannak így. Minden nap órákig bújom a netet, rohangálok a városban önéletrajzot leadni. Már aludni sem tudok jól teljesen elveszett minden önbizalmam, tényleg azt érzem, h semmire se vagyok jó senkinek. Ilyen helyzetben ti mivel dobjátok fel magatokat? mi zökkent vissza?2012. júl. 30. 20:30
1/2 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok, mikor már nem bírtam tovább, jelentkeztem önkéntesnek. Azóta van egy heti fix programom, pozítiv visszajelzéseket kapok, gyakorlatilag dolgozok, ahol megbecsülnek, számítanak rám, és szeretnek :)
2/2 anonim válasza:
Én szerencsére eléggé fel tudom találni magam, olvasok, zenét hallgatok, írogatok, rajzolok, hímezek, túrázok stb. De az önkéntességre én is gondoltam, szeretnék hasznos lenni a társadalomnak, ha már nincs munkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!