Miért ilyenek velem a családtagjaim?
Van egy nővérem, aki a gyerekével együtt lakik velem meg a szüleinkkel. És jóformán semmit nem foglalkozik a gyerekével, amikor épp nem dolgozik, bulizni jár és sokszor csak hajnali 5-6 órakor esik haza részegen. Ez már igy van kb azóta, hogy megszületett, szóval anyámék "nevelték" fel, bár nem nevezném nevelésnek azt, hogy kinyalták a s3ggét és mindent ráhagytak..Már ott tartunk, hogy a 10 éves unokahúgom leidiótáz, meg csak úgy beront a szobámba elvenni a dolgaimat és ha egy rossz szót merek rá szólni, anyámék magukból kikelve üvöltöznek velem, hogy miért bántom szegényt...
Ráadásul a nővérem állandóan literszámra veszi a kólákat, fantákat, emellett egy csomó chipset meg csokikát meg nasit vesz és azt eszi a gyerekével együtt, aki közbe az iskolai tesi órán kivül nem is sportol semmit. És kap enni az iskolában, mégis itthon még pluszba anyámék beletömnek egy csomó főtt kaját, ezért elég durván el van hizva..Kb 140 cm és 60 kiló...Az iskolában is csúfolják a súlya miatt, de anyámékat ez nem érdekli, szerintük egyáltalán nem duci..Ha megpróbálom megemliteni, hogy talán nem másfél liternyi rostoslevet kéne vinnie inni, meg nem kéne hamburgert meg egy tonnányi kekszet meg csokit vinnie tizóraira az iskolába, megint velem ordibálnak..A legutóbbi ilyen eset ma volt, láttam, hogy ott van egy másfél literes rostoslé kirakva az asztalra, megkérdeztem, ihatok-e belőle, erre anyám mondta, hogy az az unokahúgomé, erre megkérdeztem, hogy ha már igy is el van hizva, miért kell ilyen cukros dolgokkal itatni? Erre anyám torka szakadtából üvölteni kezdett velem, hogy fogjam be a pofámat, meg azzal fenyegetett, hogy agyonver, ha még egyszer azt merem mondani arra a gyerekre, hogy el van hizva...
Miért nem veszik észre, hogy ezzel neki tesznek rosszat? Ha már ennyi idősen ilyen kövér, mi lesz később? Ennyi felesleggel még azt se lehet mondani, hogy jajj majd megnyúlik és vékony lesz..Meg az is zavaró, hogy egy 10 éves dirigál nekem meg idiótának hiv, mig én ha csak csúnyán merek rá nézni, már ordibálnak velem, hogy hagyjam békén..És úgy érzem, az anyám tényleg teljes szivből rühell, mert amikor az unokahúgom ilyeneket mond nekem, csak adja alá a lovat és mondja, hogy igaza van, tényleg idióta/undoritó/akármi vagyok..
Hogy lehetnek ilyenek? Miért mindenért én vagyok lecseszve és miért nem érdekli őket az unokájuk egészsége? 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!