A férjem húga nem tud rendesen vigyázni a gyerekünkre, de a férjem őt védi. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mostanában sokszor rá kell bíznunk, de csak árt a kisfiúnknak,mert nincs türelme hozzá .pl.hogy éjszaka ne járkáljon azt mondja neki,hogy kint van a folyosón egy nagy kígyó.A gyerek meg már otthon is sír ha leoltjuk a villanyt,mert fél a kígyótól.Meg olyanokat mond neki,hogy ne nyúlj a sütőhöz,mert meghalsz.Egyszer az abortuszról beszélt a barátnőjével,és mikor a fiam megkérdezte,hogy mi az,ő szépen elmagyarázta...Mondtam már a férjemnek,hogy kérdezzünk meg mást,hogy nem tud-e vigyázni rá,de azt mondja,minek,húgánál van a legjobb helyen...Elfogult iránta.De szerintem nem normális...2016. dec. 11. 18:25
11/43 anonim válasza:
Mi az hogy nem óhajt átfáradni? Ki is tesz kinek szívességet? ha nem tetszik, akkor fizessetek bébiszittert, az úgy ugrál ahogy ti akartok... Szerintem neki lenne jobb dolga is mint a ti gyereketekre vigyázni.
12/43 anonim válasza:
Biztos nem mondhat nemet a bátyjának, de vagy nem akar rá vigyázni, vagy fogalma sincs saját gyerek híján, mit okoz ezzel a viselkedéssel. Ingyen vigyáz rá? Mert akkor még talán mérges is, hogy nem hagyják aludni.
13/43 anonim válasza:
En azt nem ertem minek bizzatok ra?
Fizessetek meg valakit akiben biztok, ennyi. Ingyen nem sok elvarasotok lehet.
14/43 A kérdező kommentje:
#7 Úgy mesélte el az abortuszt,hogy "a terhes nőkből először egy szívóval kiszívják a kisbabát darabokban,aztán egy nagy kanállal kikaparják ami szövete még bent maradt"...Ez már tényleg nem normális. A fiam napokig erről kérdezgetett.
2016. dec. 11. 19:18
15/43 anonim válasza:
De kérdező mégis hogy mondta volna el? Ez az abortusz.. ha meg mást mond, azért írod ki a kérdést hogy a férjed húga hazudik a gyereknek...
16/43 A kérdező kommentje:
#13 A férjem ragaszkodik hozzá.Én szívesebben bíznám másra de azt mondja minek bizzuk idegenre ha ott a húga.Ingyen vigyáz rá.
2016. dec. 11. 19:20
17/43 anonim válasza:
A kisfiad így, szóról szóra vissza tudta mondani neked mit mondott az abortuszról a férjed húga? Jó memóriája lehet a gyereknek.
18/43 anonim válasza:
Értem. Ezt a nőt óvodák 100m-es körzetétől távol kell tartani. Az abortusz utána, gyerekjáték lesz kipofázni, h nincs is jézuska,mikulás... csak kígyó meg gyilkos sütő
19/43 anonim válasza:
És azt nem tudod elintézni, hogy a kisgyerekre tekintettel legalább váltott műszakban legyetek? A tesóméknak néha heti 2-3 ügyeletük van, de úgy osztják be, hogy ne essen egybe.
20/43 anonim válasza:
Mondjuk ez az abortusztéma tényleg meredek.
Ennyi idős gyerek jószerivel még azt sem tudja, hogy mi az a terhesség.
Viszont a "fejlett nyugaton" az a trendi a gyereknevelésben, hogy a gyerek minden kérdésére őszintén válaszolni kell.
Ez nagyjából igaz is, csakhogy nem mindegy, hogy hogyan, milyen bevezetés és előkészítés után.
Az ALAP viszont, hogy 4 éves gyerek előtt nem beszélünk a korának nem megfelelő témát (pl. abortusz) akkor nem kell kínos kérdésekre válaszolni.
Én megkísérelnék még egy nagyon komoly beszélgetést vele és ha eredménytelen, akkor a sarkamra állnék és nem bíznám rá a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!