Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sos. Mit tudnék velük kezdeni?

Sos. Mit tudnék velük kezdeni?

Figyelt kérdés

Jó, a kérdés talán bunkón hangzik, de másképp nem tudtam megfogalmazni, mert a hétvégére jön hozzánk 2 unokatestvérem, akik 9 és 11 évesek (mindketten lányok) és nincs sok ötletem, hogy mit tudnánk így együtt csinálni. A szüleim nem lesznek otthon és ők anya testvérének (a szüleim velük mennek el) a gyerekei és nem túl gyakran találkozunk, így azt sem tudom, mit szeretnek. Amúgy Bp-n lakunk, szóval ha úgy van, akkor esetleg tudunk menni valahova, ezzel kapcsolatban vannak ötleteim, de 3 napról van szó (péntektől vasárnapig).

19 éves fiú vagyok

2016. dec. 7. 17:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Menjetek ki egy adventi vásárba egyik nap, ha jó az idő. Nem kötelező vásárolni, műsor pedig ingyen szokott lenni, főleg hétvégén.

Tölts le filmet, mesét, és nézzetek meg együtt.

Társasozni, kártyázni is tudtok.

De csak ha elmentek várost nézni, az is élmény.

2016. dec. 7. 18:02
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
7 eves fiam van. Nagyon szereti a Tropicariumot (eleg draga sajnos), szeret moziba menni, hat a tobbi dolog inkabb nyari, madarakat lesni, szobrokat nezegetni, piknikezni, kacsakat etetni...
2016. dec. 7. 18:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Süthettek is valami finomat de egyszerűt, valami olyant amit még-csak SÜTNI sem kell. Pl. kókuszgolyó, marcipán golyó.
2016. dec. 7. 18:45
 4/10 anonim ***** válasza:

[link]

A mandula aromától zöld-színűek lesznek a golyók :D

2016. dec. 7. 18:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Számítógépes játékok is érdeklik őket valószínűleg. Rózsaszín párduc, Pokoli szomszédok. Az Aidem Media adott ki nagyon jó kis játékokat évekkel ezelőtt újságok mellékleteként, mint pl. Lolka Bolka, Trójai Háború, Rexi kutya kalandjai, Pán Péter, Kishableány, Ariadné fonala és még sorolhatnám. Nem tudom,talán ellehet érni ezeket a neten is valahol és letölteni esetleg. Az enyémek nagyon szerették.
2016. dec. 7. 19:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Tenyleg, mar irtam a hetevesemrol, nagyon szeret mezeskalacsot sutni is. Vagy linzerfigurakat. A kokuszgolyorol jutott eszembe (azt nem szeret csinalni, m utalja).

19 eves fiunak nem egyszeru ket porbafingoval :/ Majdnem ketszer annyi vagyok es no, de nekem is neha farasztoak :)

2016. dec. 7. 20:16
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

Itt böngészhetsz programokat, esetleg pénteken együtt kiválasztotok valamit a listából hétvégére.

2016. dec. 7. 21:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek :-)
2016. dec. 7. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Ez azért frankó. A szülők elmennek, a srác meg pesztrálja a két kicsit. Ti miért nem mentek a szüleitekkel? A karácsonyi vásár, karácsonyi filmbézés, játék jó ötlet. :)
2016. dec. 8. 05:46
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem is húzós, hogy 2őre kell vigyáznod,egyet még le is lehet kötni. Összefoghatnak ellened. Ha rájuk szólsz, akkor megmondják nem vagy te senkijük. Van barátnőd vagy lány barátod? Vond be.
2016. dec. 22. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!