Szerintetek írjak neki, vagy ne?
Figyelt kérdés
Hali. Hosszú a történet, így nem mesélek el mindent, csak röviden. Testvéremmel volt egy időszak, amikor jól kijöttünk, nem is volt semmi veszekedés... ez az időszak akkor volt, amikor visszaköltözött. Nem csináltam semmit, mégis olyan szinten ellenem fordult, hogy csak pislogtam miket mondott a hátam mögött. Elég sok valótlan dolgot állított, ráadásul páromnak. Ok nélkül belénk kötött, veszekedést kezdeményezett stb. Elment innen, aztán apával sem hajlandó beszélni, pedig ő támogatta mindenben. Telefont sem veszi fel. Jah és olyan szinten összehazudott mindent rólam, hogy nem tudom nevessek-e, vagy sírjak. :D Előző barátommal szakítottam, mert már nem szerettem, erre páromnak azt ecsetelgette a hátam mögött, hogy a pasi dobott, mert nem bírt elviselni. Mindenhonnan letörölt, csak 1 helyen tudnék írni neki valami "szépet". De félek, hogy felhívná akkor apát és ebből is csak veszekedés lenne...viszont ennyiben nem akarom hagyni. Vagy jobban tenném?2016. dec. 5. 22:42
1/5 Szimeon válasza:
Ne foglalkozz vele. Éld az életed.
2/5 anonim válasza:
Olyan hogy nem csináltam semmit" ilyenkor nem szokott lenni. Lehet hogy ti is megbántottátok , sőt valòszínű. Csak akkor érdemes leülni megbeszélni a dolgokat, ha te is hajlandò vagy bocsánatot kérni. Addig csak ráolvasás lenne, aminek semmi értelme. Èn nem tudnék a tesòm nélkül sokáig élni, így biztos rendezném, de hát ez neveltetés kérdése is.
3/5 anonim válasza:
Hacsak nem elmebeteg a tesód, akkor ennek így semmi értelme.
Igaza van az előttem szólónak, üljetek le - leginkább családilag, a szülőkkel együtt - és tessék megbeszélni!
4/5 anonim válasza:
Szerintem is üljetek le és személyesen beszéljétek meg. Kifejezheted, hogy szeretnél a jövőben kapcsolatot fenntartani vele, legalább valamilyen szinten..
5/5 gago77 válasza:
Egyszeru. Kerdezd meg tole, miert csinalja ezt. Artottal-e neki valamit, talan azert? Ha erre sincs pozitiv reakcio, akkor Te megtettel mindent, a tovabbiakban felejtsd el. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!