Mit szólnátok ha az első unokatesótok úgy nevezné el a gyerekét mint a tiétek? (Nem tartjuk a kapcsolatot)
Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 02:09
21/28 anonim válasza:
A mi családunkban hárman vagyunk Dórának anyakönyvezve: a nagynéném Dóri, a kislánya Dorka én pedig Dóra vagyok a családi eseményeken. Nem értem, mi ezzel a baj, én örülök, ezek szerint szép nevem van, ha ennyien adják a gyereküknek.
22/28 anonim válasza:
Botrány, a 2016/XXIII./V11. cikkely alapján polgári peres eljárást indíthatsz ellene.
Ha nyersz, fizetheti neked a sérelemdíjat, és kénytelen lesz a gyermekének a nevét Dömötörre megváltoztatni.
24/28 anonim válasza:
Istenem, ez bolond... xD Ne törődj vele kérdező, üzend meg neki, hogy szívből kívánod, hogy ez legyen a legnagyobb gondja az életében, oszt' kész. Mik vannak... x)
25/28 anonim válasza:
Csecsemőosztályon dolgozom. Elárulok egy ,,titkot,, kb. minden kislány: Lili, Anna, Hanna, Fanni.
Kisfiúk: Bence, Dániel, Dávid.
26/28 anonim válasza:
szar világ lesz itt pár év mulva
27/28 anonim válasza:
Közösen tartanám a névnapjukat! Jó ok a kapcsolat rendbehozására, komolyan.
28/28 anonim válasza:
A fiam még egyszer sem akadt ki azon,hogy dédnagyapja,nagyapja,apja is ugyanazt a nevet viselte amit ő.(vezetéknév is egyezik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!