Mit szólnátok ha az első unokatesótok úgy nevezné el a gyerekét mint a tiétek? (Nem tartjuk a kapcsolatot)
Ssseeeemmmit! Két kezemen nem tudom megszámolni, hány ugyanolyan nevű ember élhet, mint én, pedig az én nevemmel nem futkosunk sokan a világban. Legalábbis az én környezetemben nem találkoztam még ilyennel.
Nincsen egyedi név, nincs olyan, amit ne viselne más. Úgy, hogy nem tartjuk velük a kapcsolatot, főként nem érdekelne. Ez a név tetszik nekik, jó ízlésük van legalább! :D
Egy indokot mondj, hogy miert nem tehetne?
A te gyerekedet Kiss Julinak hivjak, az ovet meg Szabo Julinak. Nem is tartjatok a kapcsolatot, tehat meg az a "veszely" sem all fenn, hogy ha o elkialtja magat, hogy Juli, hol vagy, akkor a tied is valaszol.
Szoval, mi is a gond...? Irigyseg...? Feltekenyseg...?
Igen én is igy gondolom :) de ő fel van háborodva és mindenkivel üzenget,hogy mért neveztük el ugyanúgy a Lányunkat.
Nem is tudtam hogy mi a neve a kislányának.
7: Most akkor melyikőtök lánya az idősebb? Ha a tiéd, akkor röhögj rajta egy jó nagyot, hogy ő se gondolta komolyan, hogy majd nevet változtatsz egy gyereknek, mert neki nem jutott más eszébe, csak ugyanaz a név.
Nevetséges ez az egész, főleg úgy, hogy a két gyerek valószínűleg soha az életben nem fog találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!