Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért van az hogy folyton...

Miért van az hogy folyton beszólnak és kötekednek velem?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, eddig fősulira jártam, de már dolgozok. A nagybátyám és a nagynénimmel ritkánt találkozok, de ha igen, beszólnak folyton, vagy gúnyolódnak...

példa: Ha elmegek nyaralni, azt kapom hogy na merre megyek csavarogni?

Ha bemegyek a város központba, akkor azt kapom, de jó világ már...

Ha dolgozok akkor azt kapom hogy de jó világ, mert te otthon is tudsz dolgozni

ameddig fősulis voltam, de jó világom van és mikor fogok pénzt keresni már...

Folyamatosan ezeket kapom, már elege van, midnig utálok velük találékozni...

Nem tudom miért ilyenek velem, pedig nincs okuk rá az biztos...

2016. dec. 1. 13:54
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

ők sokkal gazdagabbak, mivel 4en keresnek abba a háztatásba...4 kocsijuk van stb...

ezért mondom fáj nekem, hogy engem baszogatnak folyamatosan, pedig én hozzájuk nem szólok

csak kapom az ívet mint a legutóbb is: elne fáradjak a sok pihenésbe...

ez már sokKK

2016. dec. 1. 19:32
 22/23 anonim ***** válasza:

akkor úgy néz ki ráhibáztam, pont arról van szó, amit írtam. nekem a szomszédom volt ilyen. még hasonlit is. ott is 4 kereső volt s engem irigyeltek aki egyedül vezetet háztartást. de ott nem volt érzelmi kötődés és könnyen meg tudtam csinálni, hogy nem álltam vele szóba, amikor kiderült milyen ember, s onnan kezdve ha akart valamit mindig leráztam.

ha családtag ilyen az persze nehezebb érzelmileg, de ugyanúgy ez az út van csak.

nem keresni velük a kapcsolatot, s ha ők próbálkoznak nem érni rá.

jobbat legalábbis én nem tudok.

javaslom keress értékes embereket. barátokat, társat (nem tudom van e), vagy akár távolabbi rokonokkal vedd fel s ha normálisak tartsd velük a kapcsolatot.

2016. dec. 1. 19:40
 23/23 anonim válasza:

Helyeselj nekik. Pl. a mondja vigyázz el ne fáradj a pihenésbe:jó vigyázok,kösz a tanácsot.

Igen jó világ megyek a városba,stb.

Én csináltam ezt csak nekem kolléga szólt be így.Le szokott róla,ezzel nem tudott mit kezdeni

2016. dec. 2. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!