Milyen az ilyen anya?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Nem unod még? Költözz össze a pároddal, és szidhatjátok anyádat kórusban. Minek ehhez még 600 vadidegen, akik nem is ismernek benneteket?
Költözz el.
A csulát meg mosd le.
Emberek miért nem lehet normálisan válaszolni egy kib****tt kérdésre? Miért kell flegmázni??😅
Az én tanácsom az, hogy minél előbb költözz el anyudtól, mert egyértelmű hogy nem jó a kapcsolatotok. Minél több ideig van az hogy kevesebbet találkoztok a megszokottnál annál jobb lesz a kapcsolatotok
Én legalábbis így voltam ezzel
"Miért is ne tehetné fel a kérdéseket?!? Erre van az oldal, nem?"
Nem egészet.
Ugyanis pár naponta felteszi ugyanezt a kérdést más-más megfogalmazásban, mindenhol megírják neki, hogy költözzön a barátjához vagy vele egyött közös albérletbe, ennek ellenére nem tesz semmit, csak kiírja a következö kérdést.
Az oldal nem arra való, hogy értelem nélküli emberek értelmetlen kérdésekkel spameljék tele, hanem hogy ha valakinek tényleg van kérdése, arra kapjon választ.
A kérdezö már rengeteg választ kapott, amikben gyakorlatilag mind ugyanazt írják, ezért fölösleges újra és ujra kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!