Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Normális, hogy utálom az...

Normális, hogy utálom az unokatesómat?

Figyelt kérdés

Egyszerűen gyűlölöm minden porcikáját,minden tulajdonságot ami benne van.

Egy városban lakunk és csak egy év van közöttünk,de úgy nőttünk fel,hogy ahol csak ért aljas és sunyi trükkökkel keresztbe tett nekem.

Nem egy barátom megkeresett,hogy miért nem szeret engem az unokatesóm,mert a hátam mögött folyton kibeszél engem társaságokban.Volt akit teljesen ellenem is fordított. Az illető még a facebookról is letörölt,pedig Én ismertem meg hamarabb azt a barátot,aki azóta az egyik legnagyobb s*ggnyalója az unokatesómnak.

Volt hogy egy barátnőmnél bepróbálkozott. A lány meg is mutatta a beszélgetést,ahol randizni hívja a lányt a rokon,és a lány elhajtotta a francba.

Akiről tudja,hogy engem nem szeret a városban,azzal szánt szándékkal elkezd haverkodni,hétvégente kocsmázni,és az ezekről készült képeket szépen kiposztolja facebookra hogy lássam.

Alakuló kapcsolatokba rondított bele,hogy kiszimatolta hol leszek a lánnyal és csak azért is beült oda pár haverjával,hogy akkor lógjunk együtt,és azzal a mesterkélt "társaság közepe" stílusával szépen elrontotta az egész randit.

Mikor felvetettem,hogy mi inkább megyünk máshova bemószerolt a rokonoknak,hogy Én őt mennyire utálom,akik mindenben Őt támogatják,és neki adnak igazat!

Egyszerűen már nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel. Nyaralásokra nem megyek,mert ahova Én megyek oda jön Ő is.Hétvégente ahova járok haverokkal ott szintén megjelenik.

Családi rendezvények csak róla szólnak,amiktől már hányok.

Azokra sem nagyon járok,amik által nem egy rokon vérig sértődött és megharagudott rám.

Ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet?

22/F

2016. nov. 6. 03:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Normális, hogy utálom az unokatesómat? - Normalis.

Ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet? - Bar egy alapos veres nem artana, abbol meg rosszul johetsz ki.

Azert csinalja ezt veled mert van akivel. Ha visszaszolnal, tarsasagban te tamadnal eloszor vagy elmennel a csaladi ebedekre csak azert hogy mindig leontsd borral lehet hogy eszbekapna. A nyalis rokonoknak meg megmutathatod peldaul a baratnos beszelgetest, es kijelentened hogy igenis utalod ezert is.

2016. nov. 6. 12:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

az ezekről készült képeket szépen kiposztolja facebookra hogy lássam.

Nincs annyi eszed, hogy törlöd, és letiltod?

Ha a rokonaid annyira buták, hogy hisznek neki, akkor a rokonokkal se foglalkozz. Engem konkrétan hidegen hagy, ha valaki annyira egyszerű, hogy meg sem kérdez, ha a másik mindenfélét összehazudozik rólam, akkor csak utáljon.

2016. nov. 6. 13:48
 13/20 anonim ***** válasza:
31%
Skrizofénia - ez a betegséged neve.
2016. nov. 6. 16:58
 14/20 A kérdező kommentje:

Utolsó,tehát Én reagálom túl,és amit Ő csinál a normális.

Köszönöm a tanácsodat!

Holnap bocsánatot kérek Tőle,és megkérem,hogy a jövőben hasonló nagyvonalúsággal tüntessen ki figyelmével és segítőkészségével! :)

2016. nov. 6. 20:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért csinálja ezt veled, mert te hagyod.

Tiltsd le a francba mindenhonnan, így nem látja soha, hogy kivel mikor hol vagy, plusz nem ártana neki egy alapos verés sem.

Komolyan ennyire szánalmas az unokatesód, hogy ennyire nincs saját élete? A rokonságodban meg ennyi hülye van, hogy minden kétely nélkül benyalnak az unokatesódnak mindent, amit rólad mond?

Én ugyan türelmes vagyok, de ezek után én saját magam is lecsaptam volna a francba. Nem tudom, miért tűröd ilyen sokáig, és itt most nem gyerekes bosszúkról beszélek.

És honnan a francból tudja, hogy te hova mész mindig?

2016. nov. 11. 15:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Apróság, de ha ennyi mindent elterjesztett rólad, és sokakat ellened fordított puszta rossz szándékból, akkor már simán fel is lehetne jelenteni jó hírnév sértéséért vagy becsületsértésért. Bizonyítékod is van gondolom.

Miért hagyod magad? Ha akárhol direkt megjelenne, ahol te vagy, én azonnal odamennék és lerugdosnám ezek után. A 3. vagy 4. alkalommal eljutna az agyáig, h nem érdemes veled többet szórakoznia. Vagy ha távol áll tőled az erőszak, kérj meg pár erősebb havert, hogy agyalják meg a francba párszor.

2016. nov. 11. 15:12
 17/20 anonim ***** válasza:
85%

(másik 83%-os vagyok)

Az unokatesód szemmel láthatóan egy céltalan idióta, akinek egyetlen "öröme" vagy célja van az életben, méghozzá téged tönkretenni. Nem normális, ez már komoly pszichológiai eset. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mit csinálna, ha te elmennél távolabbi városba élni vagy tanulni. Költözne utánad? Vagy mi?

Meg egyáltalán: miért hagyod magad? Én már a barátnősnél úgy megagyaltam volna, hogy az anyja nem ismert volna rá. Minimum minden egyes találkozáskor (legyen rokonsági vagy családi stb.) azzal indítottam volna, hogy lekevertem volna neki egy hatalmas sallert.

Ha meg diplomatikus akarsz lenni, akkor beszélj a szüleivel, hogy fel fogod jelenteni az unokatestvéredet a francba becsületsértésért és jó hírnév sértéséért, ha nem hagyja ezeket sürgősen abba, és vannak meggyőző bizonyítékaid is. De én azért még elbeszélgetnék a szülőkkel, hogy mit csinál a drága kisfiuk, mert az nem létezik, hogy egy huszonvalahány éves felnőtt embernek ilyen szinten nincs saját magánélete, és rajtad csüng, mint valami parazita. Állj a sarkadra és vedd a kezedbe a helyzetet! Ameddig hagyod magad, addig folytatni is fogja.

2016. nov. 11. 15:23
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
Miket terjeszt rólad egyáltalán, hogy ez ennyire hihető sok embernek?
2016. nov. 11. 16:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Én is hasonlóan vagyok, de engem legalább szórakoztat. Nem szeretem, mint személyt, mert hihetetlenül beképzelt, de legalább vicces, amikor előadja magát. Tesóm is utálja, mert a nagynénénk állandóan azzal jött, az ő fia mennyivel okosabb, jobb, szebb stb., mint a bátyám.
2016. nov. 11. 22:28
 20/20 anonim ***** válasza:
66%

Egyrészt: kérdező mi van azóta?

Másrészt: amondó vagyok (és egyáltalán nem őt védem ezzel), hogy az unokatesódnak kegyetlen erős kisebbségi komplexusa van. Ezért akar téged tönkretenni, téged lehúzni, hogy ő legyen a menő, ő legyen a középpontban, stb. Más ésszerű okot egyszerűen nem találok arra, hogy egy felnőtt embernek ilyen k rvára ne legyen saját élete.

És miért pont veled csinálja? Mert te jó táptalajt biztosítasz neki. Miért? Mert HAGYOD MAGAD! Bocs, hogy ezt mondom, de normális ember ha az első dolgoknál nem is, de a barátnősnél, meg a az ilyen követősdinél már úgy összeverte volna, hogy az anyja nem ismerte volna meg. Tényleg ne haragudj, de ha olyan balek vagy, hogy ezek után is még hagyod magad, és nem csinálsz semmit sem ellene, akkor megérdemled ezt az idiótát.

2016. nov. 18. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!