Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A párom nem akar elvenni, de...

A párom nem akar elvenni, de most gyerekünk lesz. Kérhetem, hogy a gyerek az én vezetéknevemet kapja, akkor is, ha ő elismeri az apaságot?

Figyelt kérdés
Ha engem nem akar a nevére venni, a gyereket se hívják úgy, ahogy őt.

2016. okt. 20. 23:19
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
74%
Ez egeszen elkepeszto. Leir egy terhes kismama egy gondolatot arrol, hogy faj neki, hogy a parja nem akar hazassagot es ebbol fakadoan tesz fel egy kerdest. Ennyit tudunk az esetrol, se tobbet, se kevesebbet. Erre itt egyesek mar azt is tudni velik, hogy ez a ferfi egy hulladek, a no is az, erkolcstelenul d.gnak ahol erik es ez a csalad sz.r lesz. Honnan tudjatok, hogy miert nem akar az apuka hazasodni? Honnan tudjatok, milyen emberek? Tudom, h ez nem erdemi valasz, de azt is irtam korábban, csak ezen felszaladt a szemoldokom.
2016. okt. 21. 08:08
 22/57 anonim ***** válasza:
61%

"Ha engem nem akar a nevére venni, a gyereket se hívják úgy, ahogy őt"

HÚHA! Micsoda bosszú! Büszke lehetsz magadra!

(Szegény gyerek, hova születik?!)

2016. okt. 21. 08:22
 23/57 anonim válasza:
24%
Eléggé egy hulladék nő lehetsz, állj nyugodtan bosszút, majd megnézheted magad ha kidob utána a pcsába (ismeretlen az apa), aztán csinálhatsz amit akarsz
2016. okt. 21. 08:31
 24/57 anonim ***** válasza:
77%
A kerdes komolysagat tekintve, remelem, hogy jatekbabarol van szo benne... hany evesek vagytok ti? Ovisok? Tan gyermekvallalas elott kommunikalni kellett volna a masikkal lab szetrakas helyett.
2016. okt. 21. 08:44
 25/57 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos itt attól tartok , hogy a gyerek lesz a munkció az egymás ellen való kuzdelemben.

Tehat ki lesz hasznalva es ezzel kell felnöjön , egy ilyen abuzus szituacioban.

Az anyuka majd adagolja mint a kockacukrot a gyereket .

Sajnos ez a gyerek szempontjából nem áldásos helyzet

2016. okt. 21. 08:50
 26/57 anonim ***** válasza:
65%
Ugye, ez van akkor, ha 12 évesek szexelnek.
2016. okt. 21. 08:54
 27/57 anonim ***** válasza:
63%

Ez érzelmi zsarolás!

Mi a célod ezzel? Ha muszályból vesz el, az régen rossz. Ezzel az ötlettel meg csak eltávolítod magadtól. A gyereknek szerinted mi lesz a véleménye, ha nagyobb lesz és megkérdezi, miért nem vette apa a nevére?

Hány éves vagy?

2016. okt. 21. 09:16
 28/57 anonim ***** válasza:
26%

Igy van , arról nem is beszélve h a kizsarolt , kisirt hazassagnak semmi varázsa nincs , mindig tudni fogod h te kenyszeritetted ki ö meg a fejedhez vagja , h te akartad az egeszet , vitaszituaciókban.

Milyen erzes lesz latni haghomanyos lanykeredeket a környezetedben es tudni hogy te megkérted a parodat erre ?

Semmi jó abban nincs.

Sajnos úgy tunik h ragaszkodtal egy ferfihez, aki nem volt odáig es vissza érted , es ezt te érezted / tudtad , megis gyereket vallalsz vele.

Milyen erzes lesz a gyerekednek ebbe felnöni , látván a te csalódottságod, dühöd es frusztraltsagod h nem vett felesegul az apa , mikor te életörömre kéne tanitsd megmutasd neki h az élet szép , többek között , te meg mar most dúlsz fúlsz.

A masik h a ferfi is ugyanolyan hibas , nem mondom h nem . mert hatarozottabb kéne legyen es ha nem akar töled semmit , akkor gumit kellett volna húzzon

2016. okt. 21. 09:28
 29/57 anonim ***** válasza:
28%
És neked ki mondta, hogy nem akar tőle semmit? Arról volt szó, hogy nem akarja elvenni. Attól még szeretheti, és tervezheti úgy, hogy vele éli le az életét. Bár ugye ilyen nőt jobb nem elvenni, egyszerűbb szabadulni tőle, mert az ilyen piszlicsáré hisztiket senki nem fogja éveken keresztül tűrni.
2016. okt. 21. 09:36
 30/57 anonim ***** válasza:
34%
menj el abortuszra ha még nen késő
2016. okt. 21. 09:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!