A párom nem akar elvenni, de most gyerekünk lesz. Kérhetem, hogy a gyerek az én vezetéknevemet kapja, akkor is, ha ő elismeri az apaságot?
"Ha engem nem akar a nevére venni, a gyereket se hívják úgy, ahogy őt"
HÚHA! Micsoda bosszú! Büszke lehetsz magadra!
(Szegény gyerek, hova születik?!)
Sajnos itt attól tartok , hogy a gyerek lesz a munkció az egymás ellen való kuzdelemben.
Tehat ki lesz hasznalva es ezzel kell felnöjön , egy ilyen abuzus szituacioban.
Az anyuka majd adagolja mint a kockacukrot a gyereket .
Sajnos ez a gyerek szempontjából nem áldásos helyzet
Ez érzelmi zsarolás!
Mi a célod ezzel? Ha muszályból vesz el, az régen rossz. Ezzel az ötlettel meg csak eltávolítod magadtól. A gyereknek szerinted mi lesz a véleménye, ha nagyobb lesz és megkérdezi, miért nem vette apa a nevére?
Hány éves vagy?
Igy van , arról nem is beszélve h a kizsarolt , kisirt hazassagnak semmi varázsa nincs , mindig tudni fogod h te kenyszeritetted ki ö meg a fejedhez vagja , h te akartad az egeszet , vitaszituaciókban.
Milyen erzes lesz latni haghomanyos lanykeredeket a környezetedben es tudni hogy te megkérted a parodat erre ?
Semmi jó abban nincs.
Sajnos úgy tunik h ragaszkodtal egy ferfihez, aki nem volt odáig es vissza érted , es ezt te érezted / tudtad , megis gyereket vallalsz vele.
Milyen erzes lesz a gyerekednek ebbe felnöni , látván a te csalódottságod, dühöd es frusztraltsagod h nem vett felesegul az apa , mikor te életörömre kéne tanitsd megmutasd neki h az élet szép , többek között , te meg mar most dúlsz fúlsz.
A masik h a ferfi is ugyanolyan hibas , nem mondom h nem . mert hatarozottabb kéne legyen es ha nem akar töled semmit , akkor gumit kellett volna húzzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!