Sogornőm kikészít idegileg. Hogyan tovább?
már nem támogassa őket?
ennek a helyesírásnak mi köze ahhoz, hogy mobilról írsz?
Menj el dolgozni!
Az nagyon szép dolog, hogy felnőtt fejjel végre összekaparsz egy szakmát, de eddig mivel foglalkoztál tanulás és munka helyett?
Csak azzal lehet szórakozni és piszkálni, aki hagyja magát!
" ...megjegyzést tesz arra,hogy a testvére miért vesz nekem ajándékot??miért járunk el vacsorázni?miért öltözők ki családi eseményeken stb?..."
Ezeket a kérdéseket azonnal UDVARIASAN (!) visszautasítanám, mivel semmi közük hozzá, de főleg nem kezdenék el magyarázkodni.
Amikor meg hallottad, hogy szidalmaz és qrváz a konyhában, akkor miért somfordáltál el?
Én beléptem volna és mondtam volna, "hogy folytasd csak nyugodtan, ne zavartasd magad, hogy itt vagyok!"
Biztos, hogy nem lett volna neki kellemes!
A jövőben, ha így folytatódik én biztos, hogy nem mennék oda többet és ha anyósék rákérdeznek, elmondanám az okot, aztán oldják meg.
böszme nagy hülyeség volt, hogy nem szóltál a férjednek erről és szépen közlöd vele, hogy mostantól csak akkor mész át ha a hugica nincs ott. Ha ez nem megoldható akkor meg a szülei átjöhetnek de a hugica nem. Ha ez sem megoldható akkor férjed akkor megy amikor akar de többet nem mész át.
Én az első verziót csináltam, mert sógor, lekövérezett, rondának nevezett aztán azzal henceg hogy ők 2 hét alatt gyereket csináltak míg mi még szenvedünk ez ügyben, az utolsónál betelt a pohár és közöltem hogy ünnepekkor találkozhatunk,de amúgy nem vagyok hajlandó átmenni anyóslátogatóba ha az a szemét is ott van. Anyósék elfogadták és azóta nyugisabb minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!