Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sogornőm kikészít idegileg....

Sogornőm kikészít idegileg. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Röviden arról volna szó,hogy megjegyzést tesz arra,hogy a testvére miért vesz nekem ajándékot??miért járunk el vacsorázni?miért öltözők ki családi eseményeken stb? A férjem jól keres és egyenlőre én most nem dolgozom mert meg van pár hónapom amig el végzem a nővér képzőt,és a férjem szerint semmi szükség most hogy munkába állják. Ma voltunk anyósnal és ő is ott volt a férjével,és már készültünk el köszöni tőlük mert megbeszélésünk volt pár baráttal hogy estére közös programot csinálunk( Mozi és vacsi) és mire mentem volna be a konyhába hallom,hogy mennyire is szidalmaz engem anyósnak,hogy én beképzelt kis kur.va vagyok és ki használom a bátyját. Tudni kell hogy előtte mielőtt mi össze házasodtak volna a férjem ott élt velük egy háztartásban és fizette szinte az összes költségét haza és még vásárolt is. Most mi külön lakásban élünk tőlük és a férjem a közös jövőnket részesíti előnyben,igy oda haza a szüleit és a húgát már nem támogassa semmivel.Amikor meghallotam hogyan beszél rólam el jöttem egy szó nélkül és a férjemnek nem szóltam semmit,de azóta is fel tudnám pofozni. Mit tanácsoltok mit csináljak?
2016. okt. 15. 19:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Beszeld meg a ferjeddel. Ketten vagytok egy par. Es ez az o csaladja. Majd o rendezi oket.
2016. okt. 15. 19:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyes írásért de mobilról írok és nagyon kivagyok.
2016. okt. 15. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem fogd be a füled és maradj nyugton. Nyilvánvaló, hogy életszinvonalromlást szenvedett el a sógornőd, és most ott fúr, ahol tud. Próbálj meg mindenkivel kedves lenni, emelkedj felül a rosszindulatukon, ők majd valahogy megoldják az anyagi ügyeiket a saját erejükből. A sógornőd férje nem keres elég jól?
2016. okt. 15. 19:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem keres olyan jól mint az én férjem.
2016. okt. 15. 19:39
 5/12 anonim ***** válasza:
66%

már nem támogassa őket?

ennek a helyesírásnak mi köze ahhoz, hogy mobilról írsz?

2016. okt. 15. 20:03
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

Menj el dolgozni!

Az nagyon szép dolog, hogy felnőtt fejjel végre összekaparsz egy szakmát, de eddig mivel foglalkoztál tanulás és munka helyett?

2016. okt. 15. 20:23
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Nyilvánvalóan mázlista vagy egy ilyen férjjel. Tudd be a sógornőd magatartását az irigységnek.
2016. okt. 15. 20:50
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

Csak azzal lehet szórakozni és piszkálni, aki hagyja magát!

" ...megjegyzést tesz arra,hogy a testvére miért vesz nekem ajándékot??miért járunk el vacsorázni?miért öltözők ki családi eseményeken stb?..."

Ezeket a kérdéseket azonnal UDVARIASAN (!) visszautasítanám, mivel semmi közük hozzá, de főleg nem kezdenék el magyarázkodni.

Amikor meg hallottad, hogy szidalmaz és qrváz a konyhában, akkor miért somfordáltál el?

Én beléptem volna és mondtam volna, "hogy folytasd csak nyugodtan, ne zavartasd magad, hogy itt vagyok!"

Biztos, hogy nem lett volna neki kellemes!

A jövőben, ha így folytatódik én biztos, hogy nem mennék oda többet és ha anyósék rákérdeznek, elmondanám az okot, aztán oldják meg.

2016. okt. 16. 09:58
 9/12 anonim ***** válasza:
61%
Nem kell, hogy kikészítsen, ne hagyd magad. A te családod ügyeibe meg ne szóljon bele, mit képzel?? Férjednek említetted?
2016. okt. 16. 15:59
 10/12 anonim ***** válasza:

böszme nagy hülyeség volt, hogy nem szóltál a férjednek erről és szépen közlöd vele, hogy mostantól csak akkor mész át ha a hugica nincs ott. Ha ez nem megoldható akkor meg a szülei átjöhetnek de a hugica nem. Ha ez sem megoldható akkor férjed akkor megy amikor akar de többet nem mész át.

Én az első verziót csináltam, mert sógor, lekövérezett, rondának nevezett aztán azzal henceg hogy ők 2 hét alatt gyereket csináltak míg mi még szenvedünk ez ügyben, az utolsónál betelt a pohár és közöltem hogy ünnepekkor találkozhatunk,de amúgy nem vagyok hajlandó átmenni anyóslátogatóba ha az a szemét is ott van. Anyósék elfogadták és azóta nyugisabb minden.

2016. okt. 17. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!