Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Rokonokhoz kerülhetek vagy...

Rokonokhoz kerülhetek vagy egyből intézet?

Figyelt kérdés
Apám születésemkor lemondott rólam. Anyám meg már elindította hogy elkerüljek itthonról mert folyton veszekszünk csak. És a kérdésem az lenne hogy egyből intézetbe kerülnék ha lemond rólam, vagy rokonokhoz is kerülhetek?
2016. szept. 16. 17:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Először befogadóotthonba amíg megvizsgálják a körülményeket, és ha van rokonod aki vállal és alkalmas is rá, hozzá kerülsz.
2016. szept. 16. 17:19
 2/12 A kérdező kommentje:
És a befogadóotthon az milyen? Kb mennyi ideig lennék ott?
2016. szept. 16. 17:20
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
A befogadóotthon? Szörnyű. Nem tudom, min veszekedtek örökösen, de ha a befogadóotthon vagy intézet az alternatíva, én bizony kerülném a konfliktust az anyámmal a helyedben. Nagyon, nagyon nagy ívben. Mert nem lehet akkora ok a veszekedésre, ami megérné, hogy a befogadóotthonban a nagyobbak vagy erősebbek kínozzanak. Evvan, sajnos.
2016. szept. 16. 17:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Borzalom. Csak olvass utána, mi folyik most az Alföldi utcai befogadóotthon kerül. Na, az nem kamu.
2016. szept. 16. 17:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Minden hülyeségen, még a legkisebb dolgokon is, da ha nem csinálok semmit már abból vitát tud szőni. Nagyon félek, tényleg nem szeretnék elkerülni. Csak az a baj ha nagyon elegem van már a folytonos basztatásából én is visszaszólok. És nem tudja elfogadni ha nekem van igazam.
2016. szept. 16. 17:36
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
Te sem bírod ki, hogy ne szólj vissza neki, mitől vagy te jobb?
2016. szept. 16. 17:45
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Hogy nem ő basztatja az anyját 24-ből 24-et.
2016. szept. 16. 17:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hasznos válaszokat!
2016. szept. 16. 18:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, én is hasonló okokból kerültem oda, csak én utána nem kerültem rokonhoz hanem maradtam államiban. A szexuális zaklatás és a drogfüggőség még a dolog szebbik része volt. Persze ez nem törvényszerű, de az esetek 80%-ában ez a vége. Konkrétan akiket én ismerek, mind drogos, prosti, börtönben van vagy halott. És az sem rajtam múlt, hogy mostanra egyik sem vagyok. Nehéz megmondani, hogy anyám, vagy az intézetis évek okoztak nagyobb sebet.
2016. szept. 16. 18:52
 10/12 anonim ***** válasza:
43%
Tehát az anyja idáig egyedül nevelte, ő szexuális bántalmazásról nem beszélt, így maradt az, hogy állandóan visszabeszél csóri anyjának. Szép kölök, mondhatom. Mi lenne, ha befognád a szád és megtanulnád végre tisztelni az anyádat?
2016. szept. 16. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!