Így 25%ban német vagyok, vagy nem?
Figyelt kérdés
Anyukám magyar, apukám is. Anyai nagyszüleim magyarok, apa apukája magyar, viszont az anyukája (az én nagyim) még Németországban született a tesójával,viszont itt nőtt fel, és neki az összes rokona német és ott is él. Így valahogy kicsit én is német vagyok?hány százalékban ha nem hülyeség ilyet kérdezni?2016. szept. 11. 14:25
1/9 anonim válasza:
Németnek számít a nagyanyád? Félig németnek félig magyarnak?
2/9 anonim válasza:
Nálam ugyanez a helyzet :) de igen, mivel 4 nagyszüleje van az embernek és ebböl 1 német-hiszen ha a rokonai németek akkor ö is az- akkor egy negyed részben német vagy.
3/9 A kérdező kommentje:
1:A nagyanyám teljesen német
2:koszi:)
2016. szept. 11. 14:46
4/9 anonim válasza:
Én 75 százalékban vagyok német. :DD
5/9 A kérdező kommentje:
Azt hogy?:)
2016. szept. 11. 15:00
6/9 anonim válasza:
Apa teljesen német ezért én tőle félig német vagyok anya meg félig ezért onnan még jön 15 százalék, és 50 meg 15 az 75. :)
8/9 A kérdező kommentje:
Ahaaa értem :) köszi :)
2016. szept. 11. 15:09
9/9 anonim válasza:
Jó, megvan a 25 százalékos németséged. És akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!