Most komolyan velem van a baj? Én vagyok lemaradva?
Nézd, nem ő lesz a világon az első ember akinek 7 évesen tabja lesz.
A másik dolog pedig az hogy neked nem beleszólásod de még javaslatod sem lehet!!!!
Nem volt jogod hogy te véleményt mondj.
Még akkor sem ha ezt a te barátod fiezti.
Nem laktok együtt nem a férjed te csak egy barátnő vagy aki ha így folytatja csak egy kaland leszel.
Komolyan nem értékek mit haborogsz mindenki úgy neveli a gyereket ahogy akarja,makd ha neked lesz gyereked akkor annak ne vegyél 7 évesen tabot.
Te vagy lemaradva. Elb.. szott egy világ lesz itt hamarosan.
A férjem folyamatosan irigykedik rám, mert jó az egyensúlyom - konkrétan soha nem esek, mert ha fel is bukok, rögtön tudok korrigálni -, gyorsak a reflexeim, és állati jól tudok bicajozni.
Ő életében pótkerekes bicajjal sem bírt haladni, fizikailag kicsit suta szegény.
Pedig nem nagy ördöngősség, ez lenne a normális. Hál'Istennek nekünk még nem volt késő kamaszkoromig számítógépünk, a tévét pedig mindig utáltam. Egész nap kint voltam játszani, anyám alig látott. Fára másztam, futottam, bukdácsoltam, csoda, hogy élek :D
Nyilván ez lenne normális, a motoros funkciókat az ember gyerekkorában fejleszti ki.
A férjem asztmás volt, nem engedték játszani, konkrétan 3 éves korától a számítógép előtt ült (az apja korai informatikus volt, már a kezdetektől volt gépük). Sosem mozdult ki. Látszik rajta, egyszerűen nem fejlődtek ki rendesen az alap érzékei sem - pl. egyensúly.
Lassan minden gyerek ilyen lesz, tisztelet a kivételnek. Lehet, hogy nagyon okosak vagyunk, és sok mindent fel tudunk találni, de fizikailag jó régóta visszafelé fejlődünk sajnos. Nem nevezném magunkat az evolúció csúcsának már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!