Utálom az unokatesómat, mit tegyek? 13/L
Figyelt kérdés
Az unokatesóm (ő is lány és én is) egyidős velem, és egy osztályba is járunk sajnos. Odahaza mindig eljátssza a szentet, és ezért mindenki azt hiszi, hogy tökéletes, és mindig azzal jönnek, hogy vegyek róla példát. De nem akarok olyan lenni, mint ő, mert igaziból egy kígyó, és csak azért jó tanuló, mert az összes pasi tanárunkat húzza, a nőknek meg nyalizik, és ezért engedik, hogy puskázzon. Még hétközben is kiszökik bulizni éjszaka, de senki nem tud róla, én is csak azért, mert másnap az egész sulinak mutogatja a telóján az ott készült képeket. Már a fél sulival járt, meg állítólag egy tanárral is, legalábbis célozgatott rá, mondjuk azt nem tudom, hogy kamuzik, vagy tényleg. A lényeg, hogy mindenki otthon engem izélget, hogy milyen selejt vagyok hozzá képest, és ezért már nagyon utálom, főleg, hogy sosem áll mellém, vagy véd meg, hanem csak néz ártatlan szemmel aztán meg röhög rajtam. :(2016. júl. 24. 16:28
11/16 anonim válasza:
Ja igen, a 10-es is írta, amit én is akartam. A sztori a tanárról tutira kamu, az unokatesód nyomja csak, ezért viszont valószínűleg eléggé be lehetne olvasni neki. Ennyire durván rosszindulatú g..iséget rég hallottam.
12/16 A kérdező kommentje:
Most, hogy mondjátok, tényleg eléggé az. Ki is rúghatnák egy ilyenért. :(
2016. júl. 24. 20:53
13/16 anonim válasza:
az a baj kislány, hogy a legkisebb gondja a palinak a kirúgás lesz a bűnügyi nyomozás során ugyanis, ha 18 éven felüli 14 év alattival szexel, az bűncselekmény, ha ez a pletyka tanárok fülébe jut, lehet feljelentést fognak tenni, ha pedig gyámügyes v rendőr fülébe, akkor hivatalból feljelentést kell tenniük :(
14/16 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom, eddig csak 2 barátnőjének mondta ezt, meg nekem, de szerintem csak a fejében történt meg úgyhogy nem hiszem hogy feljelentés lesz vagy ilyesmi.
2016. júl. 24. 21:31
15/16 anonim válasza:
igen, a fejében történt meg, de ez nem fog senkit akadályozni abban, hogy téves következtetéseket vonjon le a tanárról :(
16/16 A kérdező kommentje:
Holnap úgyis megyek hozzájuk, majd mondom neki, hogy ne terjesszen hülyeségeket.
2016. júl. 24. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!