Be kéne mutatnom a bankszámla kivonatom hogy elhigyje a leendő sógornőm nem a testvére pénzel?
Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít,hogy akárhányszor veszek magamnak valamit,vagy nyaralni megyünk,bármi célozgat rá hogy e testvére fizeti az egészet. Én úgy gondolom semmi köze ahhoz hogy én mennyit keresek,és miből telik nyaralásra vagy bármi egyébre. De már nem bírom szó nélkül eltürni amit művel.2016. júl. 23. 13:47
21/23 anonim válasza:
Mond meg kerek perec hogy te keresed meg az árát, de ha a párod venné ahhoz sem lenne köze.
Nem kell bankszámlakivonat, ahhoz sincs köze mennyit keresel. De nem kell eltűrni a célozgatásokat, reagálni kell rá őszintén, nyugodtan.
22/23 anonim válasza:
Nekem apósom ilyen. ha veszek valamit: Van pénz!!! Ha főzök valamit: Van pénz!!! Ha utazunk valahova: Van pénz!!! Mindig ezt az ostoba szöveget nyomja. Holott neki is van pénz, és még csak nem is közös háztartásban élünk.
Próbálom mutatni, hogy nem izgat, de forr tőle az agyvizem.
23/23 anonim válasza:
annyira tudtam már a címet olvasva, hogy rögtön a húsos lesz a téma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!