Hogyan kezeljem azt, hogy az unokahúgom belém szeretett?
28 F vagyok az unokahúgom 17 L
Állandóan rám ír facebookon sms-t küld hogy tudja nemszabadna,de szerelmes belém.
Múltkor bikinis képet küldöt magárol.
Nem akarok tőle semmit,el is mondta neki már többször is.
Még is csak a rokonom,de ha nem lenne az feleségem van és most született meg a kisfiam.
Az a baj,mivel én vagyok a pasi,a család szemében biztos én leszek a rossz aki elcsavarta a kis naív fejét.
Hogy lehetne szerintetek leállítani?
Én már akkor letöröltem/letiltottam volna mindenhonnan, amikor bevallotta azt, hogy szerelmes beléd.
Szerintem így utoljára írd meg neki, hogy most már állítsa le magát, eddig türelmes voltál, de most már annak is vége. Neked kisfiad van, feleséged, ergo saját családod, neked ők az elsők. Innentől pedig le van törölve mindenhonnan, és ha elterjeszt valamit, kitálalod az egész beszélgetést a képeivel együtt, neked tiszta a kezed, úgyhogy jól gondolja meg mit csinál.
Nem szép dolog fenyegetőzni, de én az ilyennel nem lennék könyörületes. Nem elég, hogy családos férfival kezd, ráadásul még rokon is. Szégyellje magát, amiért egy családos embert akar a rokonságból elcsábítani, 17 évesen lehetne ennél több esze.
(másik 83%-os vagyok)
Kérdező mi van azóta?
Mellesleg én is egyetértek azzal, hogy 17 éves létére szánalmas a csaj, és igazán lehetne annyi esze, hogy nem kezd egy rokonnal, aki ráadásul családos is. Nem kell itt a hormonokkal, meg hasonló baromságokkal beállítani a lányt valami kis naiv szende szűznek, hiszen pontosan tudja, hogy mit csinál, pedig a kérdező még el is utasította!
A megfelelő kezelési módja ennek az, hogy ha megint elkezdi ezeket, akkor szépen konkrétan leírod, hogy eddig türelmes voltál, de most már elég volt, megy a tiltás mindenhol, a beszélgetései meg el vannak mentve arra az esetre, ha bosszúból elkezdene valamit terjeszteni, vagy beadná, hogy te csábítottad el. Nem kell pátyolgatni meg félteni, nem óvodás, mindjárt nagykorú felnőtt ember!
Szerintem azért folytatja, mert eddig nem tiltottad le, nem léptél fel ellene erélyesen, így azt gondolhatja, hogy valamennyire vevő vagy a csábítására. Én is bevonnám a szülőket a lány tudta nélkül, mert tényleg a házasságodat is fenyegetheti a nyomulása. Eleve milyen beteges az, ha valaki a saját unokatestvérét akarja behálózni, de hogy még egy házas családapa férfit akar elcsábítani, az roppant gerinctelen és gusztustalan, a rokoni viszony meg már csak hab a tortán.
Egyszerűen írd meg neki, hogy azonnal fejezze be, mert neked családod van, és te soha nem akartál tőle semmit, és soha nem is fogsz tőle akarni semmit, meg te nem vagy olyan beteges, hogy a saját rokonodba legyél szerelmes. Innentől meg tiltod mindenhonnan, aztán majd akkor feloldod a letiltást, ha megjön az esze. Pont.
Kemény hangvétel ugyan, de egyrészt nem kell babusgatni, másrészt így talán jól megsértődik, és "kiszeret" belőled.
Majd írd meg a fejleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!