Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az unokatestvérem le akar...

Az unokatestvérem le akar feküdni velem. Hogy kéne kezeljem a dolgot?

Figyelt kérdés

6-án tért vissza Írországból, és megengedtem neki, hogy nálam lakjon. Végülis fizeti a rezsi felét. Összekuporgatta a pénzt egy lakásra, de még nem vette meg.

Viszont mostanában még rámenősebb lett. Először azt hittem, hogy csak ugrat, vagy szívat, amiért nincs barátnőm, de ez már komoly dolog volt. Még jót is nevettem rajta, de... Mondjuk úgy: olyanokat művel, hogy ha csak szimpla lakótárs lenne már gerincre vágtam volna!

Tisztában vagyok vele, hogy nincs és nem is lehet közös jövőnk. Másfelől gyönyörű lány, és nekem is gyötrelem néha ellenállni.

Viszont ha az őseink megtudnák, tüzek okádnának. Az apja ígyis szívat már engem.

Teljesen tanácstalan vagyok...

TROLLOK KÍMÉLJENEK!!!

2016. jún. 25. 19:09
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
24%
Lefeküdni le lehet vele ha mindketten szomjaztok egymásra úgy sincs más, egyéb esetben bekattantok. Csak ne tudja meg senki és ne akarj vele jövőt tervezgetni. Vagy esetleg azt is lehet, de akkor mind a ketten léphettek le jó messze. Gyereket viszont semmiképp se akarjatok a genetikai okok miatt. Bár elég kevés az átfedés, ha jól számolom 12.5%.
2016. jún. 25. 19:57
 12/38 anonim ***** válasza:
89%
3. Vagyok, küld csak ide elmagyarázom én neki. Viccet félretéve,ha határozottan elmondod neki hogy szerinted ez gusztustalan és hogy állítsa le magát, akkor szerintem visszavesz. Kivéve ha agyhalott, ami nem kizart ha rámegy az uncsijára.
2016. jún. 25. 20:00
 13/38 A kérdező kommentje:

Tahó Kapitánynak még szövegértelmezés se megy. Csak beleröfög más kérdésébe. Anélkül, hogy tudná, mihez is szól bele.

9: Tudom. Ez a probléma. Gyerekkorunkban ritkán láttuk egymást, mert a szüleink összebalhéztak. Talán ezért nem képes rém rokonként gondolni. Néha én is úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz, lesz*rom. Csakhát ugye az utóíz.

10: Tudom, de van egy olyan érzésem, hogy nem lenne díszes násznép.

13: Ez meg a másik. Meg aztán gyönyörű lány, és ha beleesnék utána meg nem tudnám lekoptatni magamat a gondolatról. Pedig szerintem csak szórakozni akar, mert mióta hazajött még nincsenek barátai. Ez a komoly dilemma.

2016. jún. 25. 20:00
 14/38 anonim ***** válasza:
18%
most bárkit kurogatsz bekaphatja a legyen szóval ugyanaz a sár.
2016. jún. 25. 20:40
 15/38 anonim ***** válasza:
74%
Ez elég undorító. Sajnos nekem is van egy ismerősöm,aki mostanában készül férjhez menni az unokatesójához. A szüleik totál kiakadtak, az anyja öngyilkos akart lenni, de a pasi nagyszülei is. Szóval oké, ezzel lehet viccelődni, de gondold végig hogy egy numera vagy több mennyi fájdalmat okozna a családtagjaitoknak. Persze lehet h sosem derül ki, pedig egyszer minden titok kiderül. Annyi ember van a földön. Egy uncsitesó azért elég hardcore.... Ha le akarodállítani, akkormondd azt neki h randizol már valakivel egy ideje és elég komolynak tűnik a dolog.
2016. jún. 25. 21:35
 16/38 Snorri ***** válasza:
85%
Számomra az unokatesóim olyanok, mint a tesóim. Ha téged nem zavar, hogy rokon, hogy csak szórakozik, manipulál, akkor tedd meg ha akarod, de számolj a következményekkel...egyébként szerintem az sem véletlen, hogy még mindig ott lakik. Szerinted rendben van a viselkedése?
2016. jún. 25. 21:41
 17/38 anonim ***** válasza:
17%

Én így szeretlek gyakori, ha valaki nem azt írja ide hogy "fúj féreg, miből vagy te", hanem picit is mást, azt rögtön lepontozzák a búsba. Kicsit se begyöpösödött, szűk látókörű marhák járnak ide javarészt....

Ennyit is ér a pontozási rendszer egyúttal, a kicsit normálisabb válaszokat lenyomják, a gyöpös hülyeséget meg felnyomják.

2016. jún. 25. 22:11
 18/38 anonim ***** válasza:
77%
Tehát akit nem taszít a rokonnal való szex gondolata, illetve nem bátorítja a kérdezőt, az gyöpös? Erre ez a normális reakció. De akkor megyek rányomulok az uncsimra, hogy tagítsam a látóköröm.
2016. jún. 25. 22:19
 19/38 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom, hogy lehet valaki annyira elkeseredett és/vagy beteg, hogy rokonokra álljon fel neki.
2016. jún. 25. 22:20
 20/38 anonim ***** válasza:
73%
És gyönyörű... igen, azoktól a génektől, amiken a szüleitek osztoznak. Amiket a közös nagyszüleitektől kaptatok.
2016. jún. 25. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!