Köteles vagyok a sógornőmnek odaadni a gyerekem kinőtt dolgait?
Anyósomnak a lánya a mindene. Sajnálatos módon elég közel lakunk egymáshoz, ők meg együtt laknak anyósomékkal.
Az ő lánya 5 hónappal kisebb az én lányomnál.
Már a terhesség alatt is sokszor elment 1-1 véletlen beszólás, hogy ez meg az milyen jó lesz majd nekik ha már nekünk nem kell.
Nem akartam bunkó lenni, így ezt akkor elengedtem a fülem mellett.
Viszont azóta szó szerint harcban állunk.
Hogy milyen szemét vagyok, hogy nem adom oda a kinőtt ruhákat, a babakocsit(vettünk másikat), játékokat stb.
A férjem is már számtalanszor ült le velük beszélni, hogy miért nem és állítsák le magukat mert nem vagyunk segélyszervezet. Akkor ideig óráig rendeződik a helyzet, de mindig újra kezdik.
Már a lehető legjobban próbálom őket kizárni az életünkből, de 100%-osan nem tehetem meg.
Az okok amiért nem adom oda a dolgokat: mi is szeretnènk mèg gyereket és neki nagyon jók lesznek még ezek a ruhák; általában új ruhákat veszünk amikre vigyázunk már amennyire lehet; illetve nem nekünk kell ellátni őket ruhával mi se kérünk senkitől segítséget.
Ez pofátlanság
Teljesen belekalkulálták,hogy a ti ruháitokon fog nevelődni a kölkük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!