Barátnőm szájrapuszival köszönti a szüleit meg rokonait (az összeset), nekem is azzal kell őket hogyha találkozom velük?
Figyelt kérdés
Friss kapcsolat, lassan bemutat a szüleinek és nem tudom hogy szájrapuszit adjak-e nekik vagy mit csináljak.2016. jún. 21. 18:57
21/25 anonim válasza:
Attol meg neked nem kell szajon puszilni senkit.Naluk ez a szokás a CSALADBAN!Te csak a lany barátja vagy nem pedig családtag.
22/25 anonim válasza:
Kérdező, te most vagy valami troll vagy, aki provokálja itt a népet, vagy hülye, vagy nagyon fiatal.
23/25 anonim válasza:
Volt párom keresztszüleinél volt ez divat, ők németek. Mikor megláttam, hogy szájon puszilják a többieket, én már figyeltem arra, hogy fordítsam a fejem, hogy ne smároljanak szájon. Ennyire egyszerű a dolog...
24/25 anonim válasza:
Hát ez nagyon érdekes, hogy van, aki amerikai van aki német szokásnak tartja.
Szerintem meg orosz szokás volt, külön képezték a diplomatákat rá, hogy tudják.
Persze, lehet, hogy a többi helyre oroszoktól öröklődött a családban. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!