Barátnőm szájrapuszival köszönti a szüleit meg rokonait (az összeset), nekem is azzal kell őket hogyha találkozom velük?
Figyelt kérdés
Friss kapcsolat, lassan bemutat a szüleinek és nem tudom hogy szájrapuszit adjak-e nekik vagy mit csináljak.2016. jún. 21. 18:57
11/25 donmogyoróscsirke válasza:
Ez inkább kicsit nyugati szokás, talán eddig csak amerikában láttam ilyet.. Hmm fura.. De mindenképpen családon belüli dolog, nem vagy a vérük, ez eszedbe se jusson.
12/25 anonim válasza:
Határozottan nyújts nekik kezet.
13/25 anonim válasza:
az elején biztos nem kezdeményeznék nagy puszilkodást... bemutatásnál ha szülők kezdeményezik a nagy ölelkezést, akkor arcra mehet, máshova nem. nyíltan megmondanám, hogy én csak a barátnőmnek adok a szájára puszit, nekem furcsa, kellemetlen érzés mások felé is így kifejezni a szeretetemet...
14/25 anonim válasza:
Kézfogás! Ha ők akarják, akkor ölelés és arcra (!!!) puszi.
Például a párom anyjával hamarabb találkoztam, mint az apjával. Utóbbival kézfogás volt, később arcra puszi. Az anyukája meg kezet se nyújtott, hanem azonnal magához ölelt és arcon puszilt. Örvendezett egy sort, hogy a fia végre bemutatott neki. :)
Nehogy szájra puszit adj nekik! Ez családi szokás náluk, te pedig nem vagy családtag.
16/25 anonim válasza:
Jézusom, nehogy szájon puszild őket.
17/25 anonim válasza:
fulladozok a nevetéstol :D egy-két komment haláli, már tuti jol alszom el
18/25 A kérdező kommentje:
én nagyon nem akarok szájrapuszizni az apjával inkább szakítok vele
2016. jún. 22. 08:26
19/25 anonim válasza:
Na kerdezo utolso kommentjen sirok😂 Mar ne is haragudj,de tenyleg Ennyi eszed van?Senki nem kotelezhet teged arra,hogy szajon puszild ot.Foleg nem egy vadidegen.Hidd el hogy ok sem akarnak teged.Ha megis nyugodtan megmondhatod nekik hogy te ezt nem szeretnéd.Ha emiatt akarsz szakítani a csajjal,nyugodtan számíthatsz vele most is,mert ahogy latom,annyira nem vagy oda érte,ha egyaltalan ilyesmi eszedbe jut.
20/25 A kérdező kommentje:
jó de náluk ez a szokás
2016. jún. 22. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!