Hogy húzhatnám ki magam ebből a családi szülinapos programból, hogy ne legyen nézeteltérés?
Nos a vőlegényem apjának a születésnapjáról van szó. A párom apja, húga,sógora, mind úgy isznak mint a kefekötő, én meg úgy vagyok, hogy 200 lesz a vérnyomásom, ha részeg embereket kell elviselnem, akik versenyt isznak, meg egymást hergelik, hogy "na igyá' má, mérnem iszol?! " A párom családja pont ilyen. Ráadásul a párom is elég gázul viselkedik ha részeg, és a tavalyi után eldöntöttem, hogy idén, ha leszakad az ég sem veszek részt ezen. Tavaly le lettem nyomizva a sógorom részéről, mert nem ittam magam a sárga földig, mint ők, a párom húga meg alapjáraton nagyon ellenszenves nekem, hát még részegen. Úgy viselkedett a párommal, mintha nem is a bátyja lenne, hanem valami hapsi a diszkóból akivel épp megdugatni szerette volna magát, iszonyat gusztustalan volt, legszivesebben felrugdostam volna. Alapból ilyen feltűnési viszketegséges, idétlen pitsa. Alibiből fogdoztam egész este egy fröccsöt, hogy ne pofázzanak. Ráadásul a párom is elég szépen benne volt a buliba, leszarta, hogy én mit gondolok, vagy hogy éppenséggel menekülhetnékem volt. A másnapról ne is beszéljünk, amikor egész nap a jajgatását kellett hallgassam a páromnak, meg asszisztálni a hányásokhoz, és még majdnem én voltam a szar, hogy nem istápolgattam szegénykét. Én alapjáraton nem vagyok egy társasági ember, 1-1 barátnőm van , akivel találkozgatok, de ennyi.
Idén, ha veszekedés is lesz belőle se vagyok hajlandó oda utazni, de jobb szeretném balhé nélkül megoldani valahogy. Hálistennek 200 km-erre lakunk tőlük, így nem gyakoriak az ilyen húzások. Egy évbe kb 2x megyünk oda. Mindkét alkalom egy stressz nekem, hogy vajon mi lesz a kimenetele. Most azért mert én nem akarok ebbe részt venni, ezért nem akarom, hogy a párom se menjen el, meg nyilván el is fog menni. Augusztus 20-án lesz ez, ami pont szombatra esik, szóval hálistennek adott lesz az alkalom szombaton jól benyomni, vasárnap meg a másnaptól döglődni nekik.
Milyen indokkal tudnám magam kihúzni, hogy ne legyen gáz belőle, hogy nem megyek? Mondjuk a legegyszerűbb és a legegyenesebb az lenne, hogy megmondom kerek perec, aztán kit érdekel, hogy mit gondolnak, úgyse részei nagyon az életemnek. De azért rosszba se akarok lenni velük, nehogy egyszer ellenem kezdjék hangolni a párom. Mi a jó megoldás? Ragaszkodom hozzá, hogy nem utazok oda, de hogy csináljam, hogy ne legyen feszültség?
te felfogásod is vicc. Amikor a párom barátaivl találkoztunk(mind piás falusi) kínálgattak mondtam nem iszom. Ők elkönyvelték hogy oké. Persze utálom a részegeket,de csak azért mert nem tudom olyan jól érezni magam az adott pillanatban mint ők.deSOHA nem gyűlöltem őket ezért és nem izgatott ha másnap párom fájó fejjel rohant a mosdóba, mondtam neki így jártál ő nyögött egyet és kezdődött előlről,de szíve joga pláne a saját szülinapján apósodnak részegnek lenni.
Másfelől a család is érdekes, mert ezért lenéz téged(bár szerintem a gőgödet rühellik nem azt hogy nem iszol) és a párod is megéri a pénzét mivel elvárja hogy ápold aztán lehülyéz(igazi szerelem) egy alkesz pár évig kibírja de hidd el egy alkesz mindig alkesz marad főleg akkor ha azért néha-néha iszik is.
probálj dolgozni.
be hívtak,nagyon sürgős határ idős meló.
menj haza,mert otthon kell lenned valamiért pl beteg a mamád,papád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!