Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kit lopott már meg rokon vagy...

Kit lopott már meg rokon vagy ismerős?

Figyelt kérdés
Mit lopott el, hogy derült ki és mi volt a szankciótok?
2016. máj. 30. 13:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%

Anyámat,a saját húga úgy "lopta meg",hogy amikor meghalt az apjuk egy eldugott helyen elég sok készpénzt talált(több 100ezret,ez olyan 20-25 éve volt,tehát akkor baromi sok pénz volt),és eltitkolta anyám elöl.A 10 éves öccsük meglátta,ezért őt lefizették a férjével,hogy ne szóljon.

A gyerek felnőttként mondta el anyámnak az esetet...

2016. máj. 30. 15:15
 12/27 anonim ***** válasza:
34%
Nos gyanum szerint egy kedves baratnom akkoriban nagyon joban voltunk jart hozzam dumalgatni stb ugye amit a csajok szoktak. Aztan erdekes modon eltunt valahova az mp4em nehany ruzsom meg szempillaspiralom vadi ujan meg meg ez az. Ruham is persze ami akkoriban nagyon draga volt en meg ajandekba kaptam az unokatestveremtol akik eleg jo moduak ugyhogy nekik ez meg sem kottyan. A lenyeg hogy valamerre eltunt "szerintem setalni mentek es nem jottek tobbet haza" nem vagyok 100 szazalekig biztos benne hogy o volt de akkor mas nm tette be a labat rajtam kivul abba a szobaba ahol a targyak voltak csak o. Azota nem is allok szoba vele ha nem muszaly sajnos paromnak unokatestvere de ha lehet inkabb elkerulom. Mas nem lehetett csak o es az elott kerte is hogy adjam neki. Nem szoltam maig egy szot sem rola mert az anyjat igy is ram uszitotta hogy en vittem bele a k**vasagba stb. Csak akkor en meg szuz voltam de mindegy is tehat ilyen kedvesek egyes emberek hogy miattuk veletlenul laba kel valaminek/valamiknek
2016. máj. 30. 15:53
 13/27 anonim ***** válasza:
67%

11!

Ezt azért nem feltétlenül kellene elhinni, simán lehet hazugság is

2016. máj. 30. 16:18
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Távoli ismerős pénztárcát (nem volt benne sok pénz, éppen akkor nem azt használtuk). Úgy került meg, hogy előttünk használta:S Nem tettünk rá megjegyzést, de megszakítottuk a kapcsolatot.
2016. máj. 30. 16:22
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
6. vagyok, ilyen amúgy a mi családunkban is volt, hogy nagybátyám elvitt 400e készpénzt nagyanyám halála után a lakásból, nekünk egy szót sem szólt... aztán a felesége elszólta magát, apám (nagybácsi öccse)... alapvetően nagy "csak a család" típusú ember, de azért neki is volt pár szava a dologhoz... erre még a nagybátyám kérte ki magának, hogy de hát odaadta volna apám részét...l persze, ha már a halotti toron elvitte a 400at, amikor mi is ott voltunk, pont később adta volna meg a felét...
2016. máj. 30. 16:30
 16/27 anonim ***** válasza:
74%
Volt akinek ebből ügye is lett?
2016. máj. 30. 16:32
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy családtag lopott tőlem, telefont. Bizonyítani nem tudtuk, noha anyám ki volt rá akadva és mindent megpróbált hogy kihúzza belőle. Így csak a gyanú él a mai napig és szinte tuti hogy ő volt, de az esetet elfelejtettük. Szerencsére nem volt nagy érték. Inkább csak a kötődés...
2016. máj. 30. 16:41
 18/27 anonim ***** válasza:

Kb. 10 éve, amikor 9 éves voltam átjött hozzám két lány, akivel akkoriban kezdtem barátkozni, az egyik velem egyidős volt, a másik pedig nálunk 3 évvel idősebb. Akkoriban nagyon menők voltak a Bratz babák, mi is azokkal játszottunk, a nagyobb lány pedig zsebre tett kb. 10-15 babaruhát. Azért ez már elég feltűnő mennyiség volt. A két lány egyébként egy testvérpár volt. Szóltam a kisebbiknek, ő pár nap múlva visszahozta. Azóta se nagyon értem, egy 12 évesnek mi szüksége volt babaruhákra, de mindegy is.

Nem hívtam át őket többet magunkhoz, a nagyobbikkal teljesen megszakítottam a kapcsolatot.

Ennél komolyabb szerencsére nem volt, legalábbis nem tudok róla.

2016. máj. 30. 18:55
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

13-as,miért találta volna ki?

Lefizették,adtak neki vag 10 ezer Ft-ot hogy fogja be a száját,akkor az egy gyereknek sok pénz volt.Mivel a fiú csak félrestvérük volt,ő ne volt az elhinyt fia,így csak anyám és a húga között kellett volna elosztani a pénzt fel-fele arányban,mivel nagYanyámtól elvált...

Anyám húgának a férje pedig egy baromi pénzéhes alak,sokszor bebizonyította milyen ember,vállalkozásban nem fizetett ki embereket,stb....így simán hihető.

Miért találta volna ki ezt az öccsük,aki akkor gyerek volt?

Azóta meghalt ez a fiú betegségben,és tiszta lelkiismerettel akart meghalni szerintem,azért mondta el anyámnak ezt...

2016. máj. 30. 19:39
 20/27 A kérdező kommentje:
Volt osztálytársam egy közös cimboránkkal ellopták anyum biciklijét az udvarunkból. Egy másik haverom egy telefont lopott tőlem. Mindkét esetben kitiltás és kapcsolat megszakítás volt a szankció.
2016. máj. 30. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!