Kit lopott már meg rokon vagy ismerős?
Anyámat,a saját húga úgy "lopta meg",hogy amikor meghalt az apjuk egy eldugott helyen elég sok készpénzt talált(több 100ezret,ez olyan 20-25 éve volt,tehát akkor baromi sok pénz volt),és eltitkolta anyám elöl.A 10 éves öccsük meglátta,ezért őt lefizették a férjével,hogy ne szóljon.
A gyerek felnőttként mondta el anyámnak az esetet...
11!
Ezt azért nem feltétlenül kellene elhinni, simán lehet hazugság is
Kb. 10 éve, amikor 9 éves voltam átjött hozzám két lány, akivel akkoriban kezdtem barátkozni, az egyik velem egyidős volt, a másik pedig nálunk 3 évvel idősebb. Akkoriban nagyon menők voltak a Bratz babák, mi is azokkal játszottunk, a nagyobb lány pedig zsebre tett kb. 10-15 babaruhát. Azért ez már elég feltűnő mennyiség volt. A két lány egyébként egy testvérpár volt. Szóltam a kisebbiknek, ő pár nap múlva visszahozta. Azóta se nagyon értem, egy 12 évesnek mi szüksége volt babaruhákra, de mindegy is.
Nem hívtam át őket többet magunkhoz, a nagyobbikkal teljesen megszakítottam a kapcsolatot.
Ennél komolyabb szerencsére nem volt, legalábbis nem tudok róla.
13-as,miért találta volna ki?
Lefizették,adtak neki vag 10 ezer Ft-ot hogy fogja be a száját,akkor az egy gyereknek sok pénz volt.Mivel a fiú csak félrestvérük volt,ő ne volt az elhinyt fia,így csak anyám és a húga között kellett volna elosztani a pénzt fel-fele arányban,mivel nagYanyámtól elvált...
Anyám húgának a férje pedig egy baromi pénzéhes alak,sokszor bebizonyította milyen ember,vállalkozásban nem fizetett ki embereket,stb....így simán hihető.
Miért találta volna ki ezt az öccsük,aki akkor gyerek volt?
Azóta meghalt ez a fiú betegségben,és tiszta lelkiismerettel akart meghalni szerintem,azért mondta el anyámnak ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!