Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Megszoksz vagy megszöksz? Te...

Megszoksz vagy megszöksz? Te ebben a helyzetben mit tennél?

Figyelt kérdés

Nyugi, ez csak egy kérdés, nem kell ítélkezni.

A családodról tételezzük fel, hogy jómódú. Apádat kevésszer látod, mert sokat dolgozik, de amúgy sem érdekled különösebben. Anyád elvált tőle, neki saját élete van, és konkrétan magadra hagytak és lepasszoltak a nagyinak. A nagyidnak egész nap jár a szája, be nem lehet fogni, le nem lehet állítani, pletykál rólad a barátnőinek meg a nem barátnőinek is. A családodban az összetartás nulla, a szeretetedet pénzzel vették meg mindig, de figyelemmel sosem. Jelenleg munkanélküli vagy mert 2 diplomával sem tudsz elhelyezkedni egy vidéki faluban. Mikor mindig hülyének vagy nézve, le vagy ugatva, kuss a neved, akkor inkább vársz amíg kihal a család és tiéd az örökség, vagy lelépsz amint alkalmad, pénzed és lehetőséged adódik rá?

2016. ápr. 20. 19:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Ha gépészként jó tanuló voltál, nem az eszed miatt nem vesznek fel. A stílusod életben is ilyen? Mert akkor jobb is, ha nem mész olyan helyre, ahol mérnök dolgozik. A pártok, a zsidókat, az ufókat, a Jehova tanúit, a Jedi rendet szidod, miközben tehetetlen vagy. Ideje lenne nem másban látni a hibát, hanem viselkedni és felnőni! Nincs túlkínálat gépészekből. De rinyagépek ez politikailag inkorrekt trollok kellenek a fenének!
2016. ápr. 20. 21:09
 12/18 anonim ***** válasza:
32%
Menten sírva fakadok, ti szegény tanult emberek, hogy-hogy nem kapjátok meg rögtön az iskola után a bőrfotelos igazgatói állást, én ezt nem értem ... ez felháborító, mi akik nem tanultunk ennyit mint ti, nem sírunk...dógozunk, és még élünk, és haladunk, és nem szídjuk a Fideszt, mert ha nem tetszik Fletó mondta el lehet húzni a retkesbe! Fiatalok vagytok és kibszott kényelmesek...
2016. ápr. 20. 21:12
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem vard meg mig kihal a csalad s tied lehet az orokseg. Lehet kell varni 40-50 evet (de kit erdekel, ha ezek az evek alatt vegig sirankozhatnal sanyaru sorsod miatt), de utana legelabb lesz penzed es nem lesz kuss a neved. Jomodu gazdag ember leszel, huhhh ez nagyon jol hangzik :) Amugy ez komoly kerdes volt???
2016. ápr. 20. 21:45
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Én még nem is végeztem el az egyetemet, de már elkapkodtak a suliból. Ha valakinek két diplomája van, és nem valami hangzatos semmitmondó szak, akkor meglepődnék, ha munkanélküli lenne. Nem a fidesz hibája, hogy manapság boldog-boldogtalan diplomát szerez, és mivel ő már valaki, ezért a "rangján" alul nem vállal el munkát, miközben lehet az adott szak annyit sem ér mint egy lyukas garas. 24/N
2016. ápr. 20. 21:47
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
Itt nem a tanulmány alapján nem kap valaki állást, hanem a tehetetlenség és teljesítmény hiánya miatt.
2016. ápr. 23. 06:12
 16/18 anonim ***** válasza:
92%
Ha 2 diplomád van, akkor nem vagy már 18, de nem is 22. Mégis mi tart vissza attól, hogy felemeld a segged, és egy nagyvárosban keress munkát, amiből eltarthatod saját magad? ÉS ha a család majd 30 év múlva hal ki, mert nagyi megéri a 110-et? Nem nagyon értem a problémádat, már azon kívül, hogy életképtelen vagy, és sajnáltatod magad.
2016. máj. 2. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:
lelépnék.
2016. máj. 7. 01:16
 18/18 anonim ***** válasza:
nem értem 2 diplomával,ogy nem tudsz elhelyezkedni
2016. máj. 7. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!