Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért baj vagy hihetettlen az...

Miért baj vagy hihetettlen az ha egy családnak van pénze?

Figyelt kérdés

Kiirtam egy kérdést pár napja. Eleinte kaptam értelmes válaszokat, és pár kérdést is tettek fel én meg válaszoltam normálisan. A végén meg mindenki abba kötött bele, hogy honnan van pénze szüleimnek, bár ez a kérdéssel teljesen felesleges dolog.

Anyukám családjának szerintem nem voltam anyagi gondjai, mamám még él és egyedül tartja fent a házát, ezenkívül van még ingatlanja (egy orvosirendelőnek adta ki bérbe) és anya nővérének is van pénze meg anyának is. Apa családja sem szorul segitségre.

Ez miért olyan hihetettlen dolog? Mind dolgoznak meg dolgoztak, és nem élnek nagylábon.

2016. márc. 16. 13:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
50%
18-asnak, igen, komolyan gondolom. Nem a legjobb helyen, de tudott. Mellette keresett a kórházban is némi pénzt, ahol gyakornokoskodott, és baromi sokat maszekozott mellette (nem kéthetente egy ruhát, hanem majdnem ipari üzemben). És akkor még meg tudta ezt tenni, mert akkor épp olyan volt a lakáspiac.
2016. márc. 18. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!