Miért baj vagy hihetettlen az ha egy családnak van pénze?
Kiirtam egy kérdést pár napja. Eleinte kaptam értelmes válaszokat, és pár kérdést is tettek fel én meg válaszoltam normálisan. A végén meg mindenki abba kötött bele, hogy honnan van pénze szüleimnek, bár ez a kérdéssel teljesen felesleges dolog.
Anyukám családjának szerintem nem voltam anyagi gondjai, mamám még él és egyedül tartja fent a házát, ezenkívül van még ingatlanja (egy orvosirendelőnek adta ki bérbe) és anya nővérének is van pénze meg anyának is. Apa családja sem szorul segitségre.
Ez miért olyan hihetettlen dolog? Mind dolgoznak meg dolgoztak, és nem élnek nagylábon.
10. És amúgy én is megkaptam, hogy de gazdagok vagyunk meg milyen jó, hogy el tudunk menni külföldre nyaralni...
elég érdekesen hangzott egy olyan embernek a szájából, aki a családjával épp akkor költözött vmi 130 négyzetméteres luxus újépítésű házba meg folyamatosan 10-20ezres plázás cuccokban mászkált.
Tudom, sokan vannak, akik mindent megtesznek, mégsem jutnak egyről a kettőre. De rengetegen vannak, akik tehetnének azért, hogy jobb legyen, de mégse... a cigi, sör, póthaj, műköröm, buli, iPhone létszükséglet, együtt maradnak a munkanélküli /naplopó pasival meg csajjal mert húdejólnézki, albérletbe nem megyek - akkor inkább a hitel...
Ez egyáltalán nem szokatlan dolog pedig, ha egy családnak van pénze.
Magyarországon az embereknek vagy gazdagok, vagy szegények, középréteg szinte nincs is.
lehet hogy te nem érzed de most is hencegsz
keres más beszéd témát
Háromszor leírtad a hihetetlent két t-vel. Mármint a második t dupla nálad.
Azóta itt mondogatom magamnak hangosan, hogy hogyan lehet félrehallani.
A kérdéshez: nekünk is van pénzünk, engem az zavar, hogy a család többi része azt hiszi, anyukámnak csak az ölébe hullott, hogy egész nap csak ül, a pénz meg dől. Pedig nagyon sokat dolgozott, dolgozik a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!