A férjem be akarja fogadni hozzánk az unokatestvérét, jogosan az hogy nem akarom hogy ide jöjjön?
A férjem unokatestvére 25 éves. Mióta szakítottak a párjával teljesen elment az esze. Folyamatosan iszik és bulizni jár, már a munka helyére is alig jár be.
Volt orvosnál aki egy pszichiáterhez irányította tovább.
Hozza járt, most kiderült hogy alkohol problémái vannak, depressziós és panikbeteg és közveszélyes.
Be akarják fektetni a kórházba ő viszont nem akar menni.
A férjem mondta neki hogy menjen csak be vagy legalább vidékre az anyjához, de oda se akar menni.
Utána jött a nagy ötlete hogy 1-2 hónapig jöjjön hozzánk.
Ezt viszont nem akarom, lehet hogy szemetség de van 2 kisgyermekünk (2 éves és 6 hónapos).
A férjem a munkahelyen van én itthonról dolgozom amennyit az időm enged.
Nem szeretném a családi életünket és a gyerekeink kockára tenni emiatt.
Nem tudhatom mikor jön ra egy düh roham amit nem tud kontrollálni.
Tudnátok valamilyen tanácsot adni?
én se engednék egy depis lelkibeteg ribit a lakásoba
a genetikai selejt haljon éhen az anya mellet vidéken
oké a depis nem közveszélyes,de:
Ha nincs kezelve semmilyen módon a rokon sőt minden a segge alá van téve akkor mélyülni fog a depressziója, sőt megérzi hogy minden érte van és ezt ki is fogja használni ha más a család békés/nyugodt életét cseszi tönkre akkor is ha nem veszélyes. Én ezt egy számomra vadidegenért a gyerekeim kárára nem vállalnám be. Férjed vagy elfogadja vagy mehettek anyukádhoz, mert akkor nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!