Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A férjem be akarja fogadni...

A férjem be akarja fogadni hozzánk az unokatestvérét, jogosan az hogy nem akarom hogy ide jöjjön?

Figyelt kérdés

A férjem unokatestvére 25 éves. Mióta szakítottak a párjával teljesen elment az esze. Folyamatosan iszik és bulizni jár, már a munka helyére is alig jár be.

Volt orvosnál aki egy pszichiáterhez irányította tovább.

Hozza járt, most kiderült hogy alkohol problémái vannak, depressziós és panikbeteg és közveszélyes.

Be akarják fektetni a kórházba ő viszont nem akar menni.

A férjem mondta neki hogy menjen csak be vagy legalább vidékre az anyjához, de oda se akar menni.

Utána jött a nagy ötlete hogy 1-2 hónapig jöjjön hozzánk.

Ezt viszont nem akarom, lehet hogy szemetség de van 2 kisgyermekünk (2 éves és 6 hónapos).

A férjem a munkahelyen van én itthonról dolgozom amennyit az időm enged.

Nem szeretném a családi életünket és a gyerekeink kockára tenni emiatt.

Nem tudhatom mikor jön ra egy düh roham amit nem tud kontrollálni.

Tudnátok valamilyen tanácsot adni?

2016. febr. 17. 09:20
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ő sajnos az. Nem én találtam ki hanem az orvosa akivel beszélt a férjem.
2016. febr. 17. 10:20
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
tízes te honnan a rákból szeded hogy egy depis vagy pánikbeteg nem közveszélyes? az én apám spec egyszer baltával végigkergetett gyerekkoromban csak mert depis volt a szentem, kérdező a helyedben be nem engedném a házba a kiscsajt.
2016. febr. 17. 10:31
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idős gyerekeknek kiszámítható napirend, állandóság, érzelmi biztonság kell. Ezt hogy tudnátok nekik biztosítani úgy, hogy egy számukra idegen odaköltözik, aki ráadásul éjjel járkálna haza a bulikból, inna, és ki tudja, hogy viselkedne?

Gondolom, ilyen életmód mellett egy fillért sem adna a rezsibe, így még anyagilag is a gyerekeitek látják a kárát a helyzetnek.

Érthető, hogy a férjed segíteni szeretne, de más utat kéne találni.

2016. febr. 17. 11:28
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Lenne még egy plusz gyereked. Van anyukája mégis miért nem akar odamenni?Vagy vegyen ki albérletet és a férjed meglátogatja,amikor segitségre lenne szüksége.
2016. febr. 17. 11:48
 15/24 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy nem engedném a helyedben. Nem ti vagytok a gyámjai, nem áll gondnokság alatt. Semmiképp nem kockáztatnám a gyerekeim biztonságát.
2016. febr. 17. 12:10
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Segíteni azon lehet, aki hagyja. Ha nem kell neki a pszichiáter, és az anyukája segítsége sem, akkor nem hiszem, hogy ti tartoznátok felelősséggel érte.

Férjed inkább próbálja meg rábeszélni, hogy feküdjön be a kórházba.

2016. febr. 17. 12:15
 17/24 anonim ***** válasza:
49%

"mert depis volt"

Nem, nem depis volt. Egy olyan depressziós, aki nem borderline, nem mániás, nem fog baltával kergetni senkit.

2016. febr. 17. 12:30
 18/24 anonim ***** válasza:
75%
"A depressziósok és a pánikbetegek nem közveszélyesek" - Csak amíg nem látnak mindenkiben ellenséget, és nem válik üldözési mániává...
2016. febr. 17. 16:22
 19/24 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, ezt beszéld át a férjeddel, a gyerekek érdekében elsősorban. Én sem fogadnám be, menjen kórházba, ha már egyszer javasolták, hogy kellene, vagy az anyjához.

Egy ilyen ember kiszámíthatatlan, és mint olyan, veszélyes is lehet, közvetetten vagy közvetlenül. Mindegy, hogy csak hirtelen tesz egy olyan mozdulatot, amivel kárt okoz vagy nekiront valaminek vagy valakinek.

2016. febr. 17. 16:25
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat a kicsit offért, de ez már a sokadik ilyen kérdés, hogy a férj (igen, jellemzően a férj!) be akarja fogadni valami rokonát, akivel nem lehet együtt élni, a felesége meg a kicsi gyerekei terhére (és úgy, hogy sokszor még helyük sincs). Komolyan ennyire nincsenek minimálisan sem képben a férfiak, hogy mindez mivel jár?!
2016. febr. 17. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!