Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A ti családotokban is vannak...

A ti családotokban is vannak 'szakavarók'?

Figyelt kérdés
Testvérek, azok gyerekei, vagy bárki aki közelebbi családtag. Legutóbb pl valamire megkértem az egyik rokont, elvállalta de még arra se volt ideje hogy a részleteket megbeszéljük ezért megkértem a dologra egy másik rokont. A 2. rokon elmondta egy 3.-nak de úgy, hogy az 1. rokonra nem lehet számítani bla bla.. Aztán az 1. rokon nekem magyaráz hogy mekkora izé vagyok hogy azt mondom a 2. rokonnak hogy ők szarok és nem lehet számítani stb rájuk. Hihetetlen. Máshol is van ilyen vagy csak én nyertem meg ennyi hülyét?
2016. febr. 6. 09:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
rajtam és egyik tesomon kivül mindenki az
2016. febr. 6. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
min 1000km lévő rokon a jó rokon
2016. febr. 6. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálunk nincsenek különösebben (vagy én észre sem veszem).

Kérdező, te ott követtél el hibát, hogy 2. rokonnak elmondtad, hogy előzőleg 1. rokont már megkérted, csak ő nem csinálta meg.

Amúgy 1. rokon ne magyarázzon, mondd meg neki. Elvállalta? Igen! Megcsinálta? Nem! Tehát akkor lehet rá számítani vagy nem? Úgyhogy az arcából visszavehet, méghozzá sürgősen!

2016. febr. 7. 01:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Megkapta a magáét :))
2016. febr. 7. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!