Újra és újra megcsinálja nagynéném hogy eltünik telora sem reagál és nem értesít senkit hol létéről majd 2 év után besétál mamához anyámhoz mintha csak 1 kávéra jönne át, , , és boruljunk a nyakába, , , Miért? Többi lent
Kb ez a 4. eset felbukkan és eltünik 2-3 évre mindenki aggódik ennyire nem érdekli a család???
az oké amiről tudunk hogy évente vált lakást albérletet magán ügye nincs közünk hozzá...de minimum 1 sms hogy jól vagyok de nem vagyok kiváncsi rátok ...
Semmi előzménye nincs most a fiával aki 31 éves azzal tünt el ....
Sem harag sem veszekedés nincs előtte a családtagokkal
anyámat befojásolta kb 1 évig hogy ne járj anyámhoz mert kiskorunkban mennyit szenvedtünk kapáltunk 7 évesen ,a hidegben nyári cipőben jártunk stb stb...
Mama 80 on felül van és megbánt mindent hogy olyan volt a gyerekeivel most jó fej kedves teper mindenkinél süt főz szegénykém és nagynánémnek is próbált hajbokolni hogy a sérelmeket elfelejtse ...
Oké hogy a múlt mama ,,,de mi nem csináltunk semmi rosszat elöző napokban együtt kávézunk stb és hirtelen a szomszédja mondja már nem lakik ott ....
Sok a kérdőjel bennem miért hova és mért jön vissza 2-3 évente ??
Azt hozzá teszem még anyámat befolyásolta hogy ne járjon mamához addig jó kedve volt napi szinten anyámmal össze jártak ,de mama segítségre szorult és anyám mint takarítás mint bevásálás helyt állt ,mert a sérelmet ő nem tartotta akkorának,,,, majd 60 évesek anyámék tehát nagyon rég történt amit nagynéném emleget ...
Innentől kezdve naponta hívogatta anyámat na mamánál mi volt a téma??? na miről beszélgettél anyánkkal??? voltatok a szülinapján ??? stb stb
próbáltunk gyözködni gyere te is mama vár nagyon de semmi ....
Szerintem hagyd rá, nem fog megváltozni biztos van valami oka hogy ilyen, de nem fogja elmondani.
Lényeg hogy ne éld bele magad ha megint megjelenik, valamilyen érdek mozgatja ilyenkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!