Akiket egyáltalán nem fogadott el a férje/felesége családja azoknak hosszútávon hogy alakult az életük?
köszönöm a válaszokat!
hát mi már 11 éve küzdünk... nem az elfogadásért, azt a férjem kimondta, arra sose volt esélyem. Csak hogy békénhagyjanak.
De hiába lakunk messzebb, azért nem lakunk más bolygón. .. már a barátainkat , én családom, stb is zaklatták... nagyon nagyon nehéz. Szóval nem szimplán nem fogadtak el sajnos...
Köszönjük jól vagyunk. Mi 12 éve vagyunk együtt.
Anyóspajti végig próbált fúrni engem és mindig gyűlölt, mert fixa ideája volt, hogy én a lányát ellene hangolom.
Mára ott járunk, hogy kitagadta a lányát és nem áll vele szóba. Ez nekünk is megfelel. Kevesebb a bosszúság.
Nézd... Egy kislányunk van aki most 15 hós.
Anyós egyszer látta hét hónaposan. Aztán nekiesett a lányának a telefonban, hogy ő mindig csak a gyerekről beszél akárhányszor fölhívja. Na itt tette be a kaput. Asszony nyugodt hangon elküldte melegebbéghajlatra, erre a muter kitagadta. Azóta nem beszélnek és ennek 5 hónapja.
Nekem csak anyám él aki odavan az unokájáért. Szóval egy nagyanyja lesz a kicsinek és, ha kérdi, hogy mi van a másikkal... Hát azt majd valahoy mgoldjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!