Mit csináljak, hogyha a feleségem családja teljesen férfiatlannak tart mert nem szeretem a (magyar) focit?
Hahahaha! Én is rühellem a focit de úgy ahogy van. Értelmetlen ökörségnek tartom ami főleg a pénzről szól és nem a megmérettetésről.
Viszont vaan egy olyan megjelensem é fellépésem ami miatt senki nem merne férfiatlannak tartani. Esetleg ezen tűnődj el kicsit.
Ne foglalkozz velük! Mivel különböző emberek vagyunk ezért különböző az érdeklődési körünk.
Egyébként én is focirajongó vagyok és a lányom barátja, meg sakkozik. Mégse nézem le, mert elfogadom, hogy más az érdeklődési köre.
Persze ha nagyon be akar nálam vágódni akkor a LOKInak fog szurkolni. :)
Gyanítom ezeknél a primitív embereknél a férfiasság része a sörhas is:)
Csak egyet tudok mondani:D
"Jó ég!Jó sz-r lehet ilyen családban élni"
Tuti, focizni, sportolni nem tudnak, csak a tévé előtt ordítani..
Vidd el őket egy bicajtúrára, s röhögd ki, h nem bírják.
Ne foglalkozz velük. Amúgy ha nem ismered a magyar csapatokat, nem sokat vesztel vele, egy igénytelen, minőségtelen primitiv játék az egész, egy Seria C vagy Bundesliga 3 lealázná az egész mezőnyt.
Mellesleg én imádom a focit, de magyar meccset életemben egyszer néztem, akkor is csak azért mert egy TV volt a házban, azon pedig épp az ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!