Mi legyen az unokahúgommal?
Figyelt kérdés
Unokahúgomat minden héten látom szinte, de ennek megvan az oka. Egy városban lakunk, de a szüleivel nem a legjobb a kapcsolatom. A kislánnyal nagyon jóba vagyok. Minden nap beszélünk telefonon. Hétvégente már amikor felkel, várja, hogy induljon hozzám. Ellentétben a szüleivel, ő nagyon szeret engem. Néhány napja kaptam egy âlláslehetőséget Amerikába. Amikor elmondtam neki, elkezdett pityeregni, majd megölelt és azt mondta nagyon szeret, és szeretné ha boldog lennék. Mindig amikor beszélünk sírni kezd. Mit tegyek, hogy megnyugtassam? :,(2015. nov. 2. 21:17
2/5 A kérdező kommentje:
Éppen az, hogy skypeon beszélünk. Annyira sajnálom szegényt... :,( rossz döntés volt talán eljönnöm? Ő nem hozta ezt fel
2015. nov. 2. 21:32
3/5 anonim válasza:
Ááá, dehogy volt rossz döntés. Majd elmúlik ez nála. Persze, hiányzol neki, de basszus, egy kislány felmérte, hogy a boldogságod után mész, akkor neked nem lehetnek kétségeid. Ha jó helyen vagy, az őt is boldoggá fogja tenni.
4/5 anonim válasza:
igerd meg neki, ha nagyobb lesz es a szuleid megengedik eljohet meglatogatni. Hatha akkor kicsit kiszakad az onfokuszbol.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, segitségeteket. Viszont kezd megnyugodni, ugyanis egy hónap múlva visszamegyek, és majd a téli szünetben kijön hozzám. :) egyébként nem olyan kicsi, 12 éves
2015. nov. 3. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!