Mit szólnátok ha ezt mondaná nektek a sógorotok?
Párommal 9 éve vagyunk együtt, 3 éve sajnos távkapcsolatban, ami náluk azt jelenti ha én beszélgetek egy ellenkező nemű ismerőssel hogy már rögtön kavarok vele.
2 hete körülbelül 2 kora esti időpontban a lakásunk előtt egy férfi autójában ültem, régóta ismerem nincs közöttünk semmi sem, nem is volt nem is lesz, és ekkor arra jött a sógorom,ma voltam lent párom szüleinél és a testvére (14 éves kisfiú) és a fejemhez vágta hogy biztos csalom a páromat.
Közöltem hogy akkor nem a nyílt utcán a házunk előtt fogok BESZÉLGETNI HANEM BEHÍVOM MAGAMHOZ, mivel egyedül élek nincs zavaró tényező.
Komolyan mondom elegem van a rossz indulatú emberekből.
"Komolyan mondom elegem van a rossz indulatú emberekből."
Gyerek. Ne foglalkozz vele.
Hú, ha a pasimat egyszer két férfi kolléga is elvitte autóval egy vidéki munkára, akkor már számíthatok rá, hogy s..be is dugták?
Na ne már...
2 hete körülbelül 2 kora esti időpontban a lakásunk előtt egy férfi autójában ültem, régóta......
Nos 1 a férfi nem a kollégája aki a munka utan hazadobta a kérdezőt!!
A pasi megbeszélt időpontra ment oda a kérdező haza elé!!
Azert mert no tuti nincs koze a pasashoz,de ha ferfi lenne a kérdező tutti a legszemetebb Férj lenne!!
Nincs igaza a kerdezonek ha 9eve párkapcsolatban el akkor ne tracsogjon mas ferfi autojaba.
A masik dolog pedig mi az oka a távkapcsolatnak 3eve? Ha dolgozik "erted is)akkor azemet dolog hogy mig a párod melozik te nas pasival flortolgetsz!
Es valjuk be ha ezt az én tesommal jatszanad el minimum az hogy szólok a tesómnak,es majd ti megbeszelitek!
De ez a 3ev tqvkapcsolqt is sok!! Vagy egyutt vagyok valakivel vagy nem
De ez a se veled se Nélküled kapcsolat sem jo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!