Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit szólnátok ha ezt mondaná...

Mit szólnátok ha ezt mondaná nektek a sógorotok?

Figyelt kérdés

Párommal 9 éve vagyunk együtt, 3 éve sajnos távkapcsolatban, ami náluk azt jelenti ha én beszélgetek egy ellenkező nemű ismerőssel hogy már rögtön kavarok vele.

2 hete körülbelül 2 kora esti időpontban a lakásunk előtt egy férfi autójában ültem, régóta ismerem nincs közöttünk semmi sem, nem is volt nem is lesz, és ekkor arra jött a sógorom,ma voltam lent párom szüleinél és a testvére (14 éves kisfiú) és a fejemhez vágta hogy biztos csalom a páromat.

Közöltem hogy akkor nem a nyílt utcán a házunk előtt fogok BESZÉLGETNI HANEM BEHÍVOM MAGAMHOZ, mivel egyedül élek nincs zavaró tényező.

Komolyan mondom elegem van a rossz indulatú emberekből.

2015. okt. 24. 13:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
bakker, már az autóban üldögélés is megcsalásnak minősül? mondd meg a sógorodnak, hogy vagy túl sok a szabadideje, vagy túl unalmas az élete, vagy neki van vaj a fején, mert azok szoktak másokról ilyesmit képzelni...
2015. okt. 24. 13:58
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
ja, most látom, hogy 14 éves, akkor viszont vagy nem kell komolyan venni, vagy a szülei véleményét mondja, akkor meg velük van a gáz...
2015. okt. 24. 13:59
 13/18 anonim ***** válasza:
81%

"Komolyan mondom elegem van a rossz indulatú emberekből."

Gyerek. Ne foglalkozz vele.

2015. okt. 24. 14:12
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

Hú, ha a pasimat egyszer két férfi kolléga is elvitte autóval egy vidéki munkára, akkor már számíthatok rá, hogy s..be is dugták?

Na ne már...

2015. okt. 24. 14:16
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem biztos, előző... Lehet, hogy a férjed dugta meg őket. Itt GYIK-en is legalább annyi passzív srác van a homo kategóriában, mint aktív.
2015. okt. 24. 14:21
 16/18 anonim ***** válasza:
44%

2 hete körülbelül 2 kora esti időpontban a lakásunk előtt egy férfi autójában ültem, régóta......

Nos 1 a férfi nem a kollégája aki a munka utan hazadobta a kérdezőt!!

A pasi megbeszélt időpontra ment oda a kérdező haza elé!!

Azert mert no tuti nincs koze a pasashoz,de ha ferfi lenne a kérdező tutti a legszemetebb Férj lenne!!

Nincs igaza a kerdezonek ha 9eve párkapcsolatban el akkor ne tracsogjon mas ferfi autojaba.

A masik dolog pedig mi az oka a távkapcsolatnak 3eve? Ha dolgozik "erted is)akkor azemet dolog hogy mig a párod melozik te nas pasival flortolgetsz!

Es valjuk be ha ezt az én tesommal jatszanad el minimum az hogy szólok a tesómnak,es majd ti megbeszelitek!

De ez a 3ev tqvkapcsolqt is sok!! Vagy egyutt vagyok valakivel vagy nem

De ez a se veled se Nélküled kapcsolat sem jo!

2015. okt. 24. 15:08
 17/18 anonim ***** válasza:
54%
Tudtad, hogy a legjobb hazugság az igazság? Ha én csalnám a párom, vagy legalábbis flörtölgetnék mással, biztos így csinálnám ahogy te...hisz erre tényleg nem nagyon lehet mit mondani, ha mindenki látja. Ne az emberek véleménye zavarjon, hanem inkább a viselkedésed. Csak abba gondolj bele, ha a párod egy másik csajjal ücsörögne a kocsiban. Jól esne? És ehhez nem szükséges megcsalni a másikat!!!
2015. okt. 24. 15:40
 18/18 anonim ***** válasza:
61%
A bizalom vagy megvan, vagy nincs. Ha nincs, akkor nem lehet vele mit kezdeni. Egy 14 éves srácnak meg aztán sok fogalma lehet arról, hogy mit jelent a bizalom, vagy hogy egy felnőtt embernek időnként ellenkező nemű barátai, kollégái is vannak.
2015. okt. 24. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!