Összevesszek vele vagy neki van igaza?
Figyelt kérdés
Sógorom (feleségem bátyja) összeköltözött a menyasszonyával. Elmentünk segíteni ezt azt összeszerelni. Kellett nekem egy papír, amire rá akartam írni a lemért adatokat, ezért elkezdtem keresni. Megláttam az alsó polcon egy félig teleírt papírt, felkaptam, gondoltam levágom az alját, elkezdtem olvasni, sógornőm meg odaugrott, hogy azt ne...az titok. Adott egy másik papírt, de később megtudtam, hogy a hátam mögött mondta sógoromnak, hogy beszéljen velem, hogy ne vegyek csak úgy el akármit, ha papír kell kérjek. Most szerintetek ez akkora parasztság volt, hogy ki kell beszélni a hátam mögött, vagy neki van igaza?2015. szept. 24. 15:47
31/32 anonim válasza:
Tökmindegy mi, ami nem nekünk szól, azt nem olvassuk el. A sógorék polcán talált írott papír pedig nyilvánvalóan nem neked szól.
32/32 anonim válasza:
Neki volt igaza teljes mértékben. A bevásárló cetlit sincs jogod elolvasni. Csak azért mondta a sógorodnak, mert ő közvetlenebb kapcsolatban van Veled gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!