Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Összevesszek vele vagy neki...

Összevesszek vele vagy neki van igaza?

Figyelt kérdés
Sógorom (feleségem bátyja) összeköltözött a menyasszonyával. Elmentünk segíteni ezt azt összeszerelni. Kellett nekem egy papír, amire rá akartam írni a lemért adatokat, ezért elkezdtem keresni. Megláttam az alsó polcon egy félig teleírt papírt, felkaptam, gondoltam levágom az alját, elkezdtem olvasni, sógornőm meg odaugrott, hogy azt ne...az titok. Adott egy másik papírt, de később megtudtam, hogy a hátam mögött mondta sógoromnak, hogy beszéljen velem, hogy ne vegyek csak úgy el akármit, ha papír kell kérjek. Most szerintetek ez akkora parasztság volt, hogy ki kell beszélni a hátam mögött, vagy neki van igaza?

2015. szept. 24. 15:47
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
9-es nem pont így. Inkább hogy okom van haragudni, vagy könyveljem el, hogy bunko paraszt vagyok és tanuljak meg viselkedni. :D
2015. szept. 24. 16:27
 12/32 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem már haragszol rá ezért tetted fel a kérdést :) egyébként szerintem jogos a haragod,őt is meglehet érteni de viszont nem kellett volna kibeszélnie..örüljön hogy segítesz..
2015. szept. 24. 16:31
 13/32 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon szép tőled, hogy segítesz nekik, de akkor is milyen dolog már, hogy csak úgy elolvasom valaki írását? Akkor is, ha nem hivatalos írás, csak egy levél, vagy bármi. Semmi közöd hozzá, hogy más mit írt.

Nem akkora ügy, mert nyilván eszedben sem volt kutakodni, de akkor is rosszul jött ki. A sógornőd szerintem is túlreagálta a dolgot, biztos valami érzékeny pontot érintettél.

Nem kellene ebből haragot csinálni.

2015. szept. 24. 16:38
 14/32 anonim ***** válasza:
90%

"Nem kellene ebből haragot csinálni."

Na, jól megfogalmaztam. :D Akarom mondani, ezért nem kellene haragot tartani. Nem akkora dolog.

2015. szept. 24. 16:39
 15/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk végülis nem beszélt ki, hanem megmondta sógoromnak, hogy mondja meg a képembe, mert ő rokonsága, intézze el ő. Igazából jobb lett volna ha kibeszél, de ezt konkrétan nekem címezte, bele az arcocskámba :D nemvagyok haragtartó, csak rossz amikor szemtelen gyerekként viselkedsz, és szembesítenek vele. Szerintem nem volt nagy ügy, meg nem tűnt akkor mérgesnek amikor elvette a papírt, ezért lepett meg hogy mégis az. Remélem érthető, én nem akarom magam védeni, de ezt a mindenbe belekontárkodást apámtól örököltem, nem igazán tudok rajta javítani. Ez van.
2015. szept. 24. 16:47
 16/32 anonim ***** válasza:
37%

Szia!

Szerintem most már jól látod a helyzetet, mindketten hibásak vagytok: neki személyesen kellett volna megmondania, hogy nem tetszett a beleolvasgatás, neked meg nem kellett volna csak úgy elvenni azt a papírt. De azért nem történt katasztrófa. Legjobb lenne kölcsönösen bocsánatot kérni.

2015. szept. 24. 16:58
 17/32 anonim ***** válasza:
96%
Neki volt igaza.
2015. szept. 24. 17:19
 18/32 anonim ***** válasza:
69%
nehogy eret vágj már tesvir
2015. szept. 24. 17:21
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem hiszem, hogy annyira nehéz lenne azt mondani, hogy "Julikám, tudsz adni egy papírt?"

Tehát tudnál változtatni, csak leszarod. Ha tudod magadról, hogy ilyen kis genyó vagy, igazán nem kérhetsz semmit számon másokon.

2015. szept. 24. 17:44
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy,hogy segíteni mentetek vagy másért, az ő cuccaikhoz nem kellett volna nyúlnod. Az,hogy valami fontos vagy sem, egy papírról le lehet-e vágni egy darabot vagy sem azt ne más döntse már el. Simán azt lehetett volna mondani, hogy: légyszíves adj egy papírt. Ennyi.

Szerintem beleolvasni is bunkóság volt, ezen én is kiakadtam volna.

2015. szept. 24. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!