Mit tegyek, hogy a családom leszálljon a szexuális életemről?
ne reagálj rá.
vagy még annyit tehetsz,hogy elmondod a véleményed a viselkedésükről és hogy nem illik más szexuális életéről fagatózni és ilyen gyerekes kérdésekkel traktálni
Nem viccelek: vegyél nekik egy-egy vibrátort, ha munkába álltál, és a legközelebbi beszólásnál add át nekik valami frappáns beszólás keretében. Például: csak hogy legyen nektek is egy kis örömötök.
Megérdemlik.
Én meg azt hittem, hogy csak az én szüleim akadtak rá a témára... 7 éve vagyok életem első fiújával, őket meg a mai napig érdekli, hogy hogyan védekeztek? Na és mit csináltatok a nyaraláson? Nem vagy terhes? Ráadásul ha rosszul érzem magam akkor nincs más opció az egyenlő azzal, hogy terhes vagyok... Múltkor hányingerem volt este hánytam is, aztán másnap reggel jött a lebaszás, hogy terhes vagyok, közben menstruáltam és meg kellett mutatnom a kidobott betétet a kukában... Jah és volt hogy este félrenyeltem, aztán köhécseltem sokat, ekkor ugyan ez volt.. " Jajj az éjszakai rosszullétek, öklendezés... ezek a terhesség jelei"...
( Hozzáteszem, hogy sosem voltam terhes, gyógyszert szedek, 17 éves korom óta csak vele érintkeztem és jól tanuló egyetemista vagyok )
Kérdező, részvétem, de tényleg... Én át tudom érezni a helyzetedet. Undorító ahogy beszélnek veled. Ahogy lesz alkalmad rá költözz el onnan. Akkor fognak rájönni, hogy hogyan bántak a lányukkal, amikor az nem keresi többet őket, nem látogatja, nem kíváncsi a társaságukra. Szeretnének ők még unokát egyszer...de ha látni is akarják akkor a gyerekükkel is jól kell bánniuk... Mond meg nekik legközelebb: Legalább jó példát mutattok arról, hogy ha lesz gyerekem, akkor hogy ne beszéljek vele soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!