Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek, hogy a családom...

Mit tegyek, hogy a családom leszálljon a szexuális életemről?

Figyelt kérdés
Mindig is sokat bántottak az iskolában, az utcán meg kb. mindenhol. Amikor a szüleimnek meséltem erről apám kiabált velem, anyám pedig kiröhögött. 18 évesen jött a "végső" összeomlás, teljesen bezárkóztam, otthagytam az iskolát, depressziós lettem, egész nap sírtam, fogytam sokat, az öngyilkosság is megfordult a fejemben többször is. Rengeteg antidepresszánst és nyugtatót beszedtem napi szinten éveken keresztül. Aztán egyik nap arra ébredtem, hogy elegem volt, élni akarok, szórakozni, nem kellenek a gyógyszerek. Visszamentem az iskolába, eljártam társaságba, lett is egy fiúm. Ciki vagy nem, most 22 évesen ő nekem az első. Mikor a családom ezt megtudta, az első kérdés rögtön az volt, hogy lefeküdtetek már? A mamám a minap félrehívott, hogy megkérdezze jó-e a szex. Faképnél hagytam és még neki állt felljebb. Anyám a legdurvább. Folyton kérdezgeti, hogy miket csinálunk, miért nem mesélem el neki. Múltkor ott aludtam a fiúmnál erre anyám kérdezi, hogy na mész k#f*lni? Hogy lehet ennyire undorítóan közönséges valaki? Egyik nap a mamám mondta a hülyeségeit, kicsit ráförmedtem, erre ilyet szól, hogy miért vagy ilyen, mi van, nem használ a barátod f@rka? Rettenetesen elegem van már belőlük. Mit tehetnék, hogy végre leszálljanak rólam?

2015. szept. 1. 16:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ne reagálj rá.

vagy még annyit tehetsz,hogy elmondod a véleményed a viselkedésükről és hogy nem illik más szexuális életéről fagatózni és ilyen gyerekes kérdésekkel traktálni

2015. szept. 2. 10:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem viccelek: vegyél nekik egy-egy vibrátort, ha munkába álltál, és a legközelebbi beszólásnál add át nekik valami frappáns beszólás keretében. Például: csak hogy legyen nektek is egy kis örömötök.

Megérdemlik.

2015. szept. 3. 08:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Én meg azt hittem, hogy csak az én szüleim akadtak rá a témára... 7 éve vagyok életem első fiújával, őket meg a mai napig érdekli, hogy hogyan védekeztek? Na és mit csináltatok a nyaraláson? Nem vagy terhes? Ráadásul ha rosszul érzem magam akkor nincs más opció az egyenlő azzal, hogy terhes vagyok... Múltkor hányingerem volt este hánytam is, aztán másnap reggel jött a lebaszás, hogy terhes vagyok, közben menstruáltam és meg kellett mutatnom a kidobott betétet a kukában... Jah és volt hogy este félrenyeltem, aztán köhécseltem sokat, ekkor ugyan ez volt.. " Jajj az éjszakai rosszullétek, öklendezés... ezek a terhesség jelei"...

( Hozzáteszem, hogy sosem voltam terhes, gyógyszert szedek, 17 éves korom óta csak vele érintkeztem és jól tanuló egyetemista vagyok )

Kérdező, részvétem, de tényleg... Én át tudom érezni a helyzetedet. Undorító ahogy beszélnek veled. Ahogy lesz alkalmad rá költözz el onnan. Akkor fognak rájönni, hogy hogyan bántak a lányukkal, amikor az nem keresi többet őket, nem látogatja, nem kíváncsi a társaságukra. Szeretnének ők még unokát egyszer...de ha látni is akarják akkor a gyerekükkel is jól kell bánniuk... Mond meg nekik legközelebb: Legalább jó példát mutattok arról, hogy ha lesz gyerekem, akkor hogy ne beszéljek vele soha.

2015. szept. 3. 19:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! Utolsó a te szüleid is nagyon durvák. Mi az hogy meg kell mutatnod a kidobott betétet? -.-
2015. szept. 4. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!