Mit tegyek, hogy a családom leszálljon a szexuális életemről?
Figyelt kérdés
Mindig is sokat bántottak az iskolában, az utcán meg kb. mindenhol. Amikor a szüleimnek meséltem erről apám kiabált velem, anyám pedig kiröhögött. 18 évesen jött a "végső" összeomlás, teljesen bezárkóztam, otthagytam az iskolát, depressziós lettem, egész nap sírtam, fogytam sokat, az öngyilkosság is megfordult a fejemben többször is. Rengeteg antidepresszánst és nyugtatót beszedtem napi szinten éveken keresztül. Aztán egyik nap arra ébredtem, hogy elegem volt, élni akarok, szórakozni, nem kellenek a gyógyszerek. Visszamentem az iskolába, eljártam társaságba, lett is egy fiúm. Ciki vagy nem, most 22 évesen ő nekem az első. Mikor a családom ezt megtudta, az első kérdés rögtön az volt, hogy lefeküdtetek már? A mamám a minap félrehívott, hogy megkérdezze jó-e a szex. Faképnél hagytam és még neki állt felljebb. Anyám a legdurvább. Folyton kérdezgeti, hogy miket csinálunk, miért nem mesélem el neki. Múltkor ott aludtam a fiúmnál erre anyám kérdezi, hogy na mész k#f*lni? Hogy lehet ennyire undorítóan közönséges valaki? Egyik nap a mamám mondta a hülyeségeit, kicsit ráförmedtem, erre ilyet szól, hogy miért vagy ilyen, mi van, nem használ a barátod f@rka? Rettenetesen elegem van már belőlük. Mit tehetnék, hogy végre leszálljanak rólam?2015. szept. 1. 16:46
1/14 anonim válasza:
Részvétem, hogy ilyen családod van. Nem használ nekik, ha kerek perec megmondod, hogy "Ne haragudj, mama, de nem tartozik rád." nyugodt hangnemben. Egyébként ezek a beszólások tényleg rettenetesen közönségesek, undorítóak és alpáriak. Viszont gratulálok a fiúdhoz! ^_^
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Sajnos nem használ, még ők sértődnek meg, hogy miért akadok ki.
2015. szept. 1. 16:57
3/14 anonim válasza:
Hát vagy azt teheted, hogy elköltözöl.
vagy valami hasonlót visszaszólsz a kedves anyának/mamának, amitől elmegy a kedve a kérdezgetéstől.
pl: Mi van irigykedsz? Meséljem el részletesen, hogy neked is legyen egy kis "örömöd"? vagy valami frappánsabbat...(most nem jut eszembe hirtelen más)
4/14 anonim válasza:
Most jön az örök klasszikus: Költözz el!!!
5/14 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá, hogy lehet, hogy irigy a mama, mert mindig mondja, hogya papa már milyen régóta nem tud. Sajnos most munkanélküli vagyok, de tegnap hívtak egy jól fizető helyről, jövőhéten kell bemennem, 90% hogy felvesznek.
2015. szept. 1. 16:59
6/14 anonim válasza:
Mi lenne, ha pl anyád kérdésére, hogy "mész vele k#f*lni?", azt felelnéd, hogy igen, na és te is fogsz este apával?
7/14 anonim válasza:
Kérdezz vissza bátran, hogy mi van, irigykedsz? Hozzád már senki nem nyúl, azért foglalkozol az én szerelmi életemmel?
8/14 anonim válasza:
Anyós annó az első vagy második találkozásunkkor minden részletre kiterjedően, aprólékosan elmesélte, hogyan szülte meg annó a barátomat. Köpni-nyelni nem tudtam...
9/14 anonim válasza:
az a baj, hogy egy fapunci vagy. És ezt te is tudod. Ezért zavar, hogy erről kell beszélned.
10/14 anonim válasza:
Utolsó...:D Ilyen létezik?Úristen!Részvétem kérdező :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!