Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Feleségem rokonai teljesen...

Feleségem rokonai teljesen idióták, mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Tudjátok az a tipikus suttyó, proli, okoskodó, bunkók. Állandóan leszólnak, lenéznek. Mindig valami világmegváltó üzletet agyalnak ki, ehhez persze tőlünk kérnek kölcsön, ha csak a feleségemen múlna akkor ő adna nekik. A kacatjaikat is ránk akarják sózni, pl. vett az egyik egy új fűnyírót a régit meg ránk akarta sózni. Nem akarta megérteni hogy nekünk nem kell fűnyíró mert társasházban élünk, de nem bírta felfogni, "mert jó lesz az később". Ezeken a családi összejöveteleken egyedül én vagyok diplomás és ezzel kapcsolatban 5 percenként elsütnek megjegyzést vagy egy faviccet.
2015. aug. 6. 16:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%
Hát nem tudom, nekem még meg sem volt a diplomám és már kaptam az állásajánlatokat. A mérnök és egyéb reál diplomás ismerőseim között sincsen egyetlen munkanélküli sem, a mérnökök többsége is egyetem után egyből kap állást. A diplomás munkanélküliek a humán szakokról kerülnek ki főleg, de ott is elsősorban azok, akik csak bulizni, meg melegedni jártak egyetemre.
2015. aug. 8. 10:44
 12/12 anonim ***** válasza:

van gyereketek? Vagy terveztek? mert ha még nincs, még most beszéljétek meg a feleségeddel a nevelési elveket, ha ő szivesen jár haza.

nekem a férjem közvetlen rokonai ilyen "okosék" ők zseniális üzleteket kötnek (hihetetlen pénzek folynak el ..) nincs már rokonuk, akit ne húztak volna le stb. De az éb férjem, amikor meglátta, hogy nem az a családja által bezárt világ létezik csak, inkább eljött csupasz seggel. elején nem értettem, miért akarja állandóan megszakítani a kapcsolatot velük, de a végén csak megértettem. Gyerekekkel pedig előbb utóbb tarthatatlan volt az amit te is mesélsz, milyen nálatok egy családi összejövetel. pedig férjeméknél vannak diplomásak. De mint tudjuk, ez se jelent sokszor semmit.

szóval szerintem topikindító, így vagy úgy menekülj. Feleségednek el kell döntenie milyen életet szeretne, mert a kettő együtt nem megy.

2015. aug. 8. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!