Feleségem rokonai teljesen idióták, mit lehet ilyenkor tenni?
van gyereketek? Vagy terveztek? mert ha még nincs, még most beszéljétek meg a feleségeddel a nevelési elveket, ha ő szivesen jár haza.
nekem a férjem közvetlen rokonai ilyen "okosék" ők zseniális üzleteket kötnek (hihetetlen pénzek folynak el ..) nincs már rokonuk, akit ne húztak volna le stb. De az éb férjem, amikor meglátta, hogy nem az a családja által bezárt világ létezik csak, inkább eljött csupasz seggel. elején nem értettem, miért akarja állandóan megszakítani a kapcsolatot velük, de a végén csak megértettem. Gyerekekkel pedig előbb utóbb tarthatatlan volt az amit te is mesélsz, milyen nálatok egy családi összejövetel. pedig férjeméknél vannak diplomásak. De mint tudjuk, ez se jelent sokszor semmit.
szóval szerintem topikindító, így vagy úgy menekülj. Feleségednek el kell döntenie milyen életet szeretne, mert a kettő együtt nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!