Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szeretem a páromat, de nem...

Szeretem a páromat, de nem tudok a rokonaival együtt élni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyósékkal lakunk egy hàzban, ezt a helyzetet màr kezdtemmegszokni, de most odaköltözött a pàrom keresztlànya a csalàdjàval. Én màr két napja nem voltam otthon és most reggel tudtam meg ezt a "szörnyű" hìrt. Hiàba vagyok terhes ìgy màr semmi kedvem hazamenni a pàromhoz. Mit tegyek?
2015. aug. 2. 07:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én elképzelhetőnek tartom, hogy ha elköltöznél majd gyermekestül, a párod utánad menne, beteg anyuka ide vagy oda.

Ha mégsem, akkor meg nem volt addig sem elég erős köztetek a kötelék.

Jól értelmezem, hogy előbb lettél várandós, mint ahogy keresztlányék odaköltöztek volna? Hányan laktok most amúgy és kb. hány négyzetméteren (vagy hány szobában)?

2015. aug. 2. 10:09
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha még albérletre sincs pénzetek minek vállaltok gyereket? De komolyan. A gyerek hatalmas kiadás. Nekünk most 2 éves a fiunk és nemsokára lesz meg a kislányunk. Minden felvágás nélkül a fiunkra most havi kb 20-at költünk (gyógyszerrel stb). Amúgy próbáljatok külön menni,mert csak megkeseríti az élteteket,hogy mindenki ott van.
2015. aug. 2. 11:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

A jelenlegi helyzetben - perspektíva nélkül, pénz nélkül, terhesen - a legjobb amit tehetsz, hogy tűrsz.

Egyrészt megértem azt, hogy az anyós beteg, ápolni kell. De ha nem 24 órás ügyeletet kíván meg, akkor a párodnak ez egy kényelmi helyzet, hogy felnőtt férfiként anyucinál lakik. Ebből várhatóan nem is akar kiszakadni, s a betegség miatti ápolással takarózik.

Ülj le vele, beszéld meg, hogy ez így nem mehet tovább. Bár sok reményt nem lehet fűzni ahhoz, hogy ennyitől megváltozik. Viszont csórón, terhesen dolgozni sem tudsz (munkakeresés, diszkrimináció, rövid ideig történő munkaképesség... stb.), így rá vagy utalva.

Fentiekből mi következik? Jó képet vágsz az egészhez és elfogadod a körülményeket. Lehet kicsit erős lesz amit mondok, nem bántásnak szánom, de ebben a helyzetben neked nem osztottak lapot, hiába érint téged is. Nincs mozgástered a felsorolt okok miatt, így el kell fogadnod a jelenlegi szituációt.

2015. aug. 2. 11:56
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom muszáj volt akkora bevételre gyereket csinálni, hogy még etetni sem tudjátok majd, gratulálok az eszedhez.
2015. aug. 2. 13:08
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
hát nem is tudom. azért csak megemlíteném a páromnak, hogy "csomagolj, költözünk"! (velem megtörtént, szintén anyóséknál laktunk, lezsíroztam 1 albérletet, ahol nem kellett előre fizetni, majd a fenti mondattal mentem haza. Mondanom se kell, Ő marad. Sebaj, "csomagolj, költözök!" így nem albérlet lett, hanem a szüleim... De néhány hónap után pedálozott erősen... akkor sem fogadtam vissza, akármit is akart, azóta elváltunk, van új párom -13 éve- , akivel teljesen mindenkitől külön élünk egy hangos szó nélkül.) Röviden ennyi. Szerintem ultimátum albérletkeresésre, max 1-2 hét határidővel, aztán KÖNYÖRTELENÜL lépni. Nincs jobb. Vagy szenvedsz egy életen át. Azt nem éri meg....
2015. aug. 2. 13:17
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha elköltözni sem tudtok, akkor miből akarjátok felnevelni a gyereket?
2015. aug. 2. 15:53
 17/21 anonim ***** válasza:

elköltözni nincs pénzetek

gyerekre miből lesz?

2015. aug. 2. 20:20
 18/21 anonim ***** válasza:
94%

Írtam volna viccből, hogy uzsgyi, szülj egy gyereket, csakhogy teljes legyen az öröm és boldogság, erre olvasom, hogy terhes vagy...

Az élet néha nagyobb g*ci, mint én :D

2015. aug. 3. 01:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Jelentkezz egy menekülttáborba. Sok internetes kommentelő irigyli tőlük a helyet.
2015. aug. 3. 10:50
 20/21 anonim ***** válasza:

'Mégis miből költöznék el?'

Talán a fizetésedből. Meg a párod fizetéséből.

2015. aug. 3. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!