Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Most komolyan akkora baja...

Most komolyan akkora baja lesz ettől egy két éves gyereknek? Emiatt kell velem üvölteni?

Figyelt kérdés
Nővéremék jöttek hozzánk "nyaralni" egy hétre (én még gimis vagyok, vagyis a szüleinknél vagyok itthon). Nővérem, férje meg a két éves (vagyis inkább két és fél) gyerekük. Én a szobámban kockultam, és közben chipszet ettem, amikor bejött nővérem a gyerekkel a kezében. A kicsi nyúlt a chips felé, én meg a kezébe adtam egyet, mire a nővérem leüvöltötte a fejemet, hogy "ne mérgezzem meg a fiát azzal a sz*rral". Egyetlen szem volt, én nem hiszem, hogy egy ekkora gyereknek attól baja lenne. Tényleg én szúrtam el? Azóta nem szól hozzám.
2015. júl. 27. 12:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
Egy szem chipsért nem kellett volna üvöltöznie. Ha nem kíván ilyesmit adnia a gyerekének az teljesen érthető, de abba, hogy egy szemet evett még egy gyerek sem halt bele. A nővéred nagyon durván reagálta le a dolgot. Ha nem tetszik neki, szépen is szólhatott volna, hogy "légyszi, legközelebb ne adj neki, köszi", és el van intézve...
2015. júl. 27. 13:05
 12/16 anonim ***** válasza:
98%
Ó, ugyan! Egy darab chipstől? Ne vicceljen... Az én kislányom 2 éves, de ő is beleeszik a chipsembe. Pár szemet vesz csak el és úgy gondolom hogy az ember nem tudja kikerülni teljes egészében az egészségtelen dolgokat. Nem olyan világban élünk. Pár szem chipstől nem lesz semmi baja. Ahhoz az kell, hogy az egész életmódja úgy ahogy van, egészségtelen legyen. Azért ordítani egy szem chips miatt erős túlzás. Normálisan el kell mondani hogy mit kaphat / nem kaphat és kész. Még ha egy 5 hónapost etetne valaki chipsszel, akkor megérteném...
2015. júl. 27. 13:43
 13/16 anonim ***** válasza:
19%

Üvöltenie felesleges volt, de chipsez adni. Sőt, neked is felesleges enni. Semmi értékes nincs benne, csak szemét dolog.

Nem az 1 darab chipstől lesz baja, hanem felesleges hozzászoktatni az ilyen felesleges, agyon sózott műkajákhoz.

2015. júl. 27. 16:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy-egy szem, nem hozzászoktatás... nem tarom jónak a szigorú, jezsuita módra való tiltást, mert jobban fog ácsingózni utána.

Ez egy olyan világ, amiben van chips, tudja mi az.

2015. júl. 27. 17:02
 15/16 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező:

A gyereknek a világon semmi baja nem lesz attól, mert időnként megeszik néhány chips -et IS... attól már sokkal inkább lehet, ha ilyen zombi anyával veri a sors...

2015. júl. 27. 17:08
 16/16 anonim ***** válasza:

bunkóság volt tőle. oké, mondhatja, hogy az ő gyereke ne egyen chipszet de lehet ezt normális hangnemben.

max ha nem értesz a szép szóból akkor kell üvölteni.

na de ezzel nyitni?

2016. márc. 16. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!